8 anledningar att välja en kryssning med Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line är ett modernt amerikanskt rederi som man lätt känner igen på de färgglada fartygen och den avslappnade atmosfären. Här har vi samlat några av anledningarna till varför vi rekommenderar just det här rederiet.

Feel Free - ett koncept som passar alla

Här finns inga "måste-tider" att passa, det finns ingen formell dress code och man har ett enormt urval av restauranger, nöjen och aktiviteter ombord.

Kom som du är, när det passar dig och njut av friheten ombord!

Free at Sea-paket

Vi rekommenderar dig att boka till Free at Sea, som ger mervärde till din kryssning. Förhöj din kryssningsupplevelse med obegränsat med dryck under hela resan, kulinariska middagar i specialrestaurangerna, utflykter som vidgar dina vyer, WiFi ombord eller extra bra pris på familjehytter. Du väljer själv vilka 2 mervärden du vill ha!

Roligt för barnen

Fartygen har alltid vattenparker med flera pooler och vattenrutschbanor. Ombord finns barnklubbar för alla barn och ungdomar mellan 3-17år och utbudet av aktiviteter är stort; game rooms, bowlingbana, bio, minigolf, hinderbana, basket- och fotbollsplan med mera.

Prisbelönta Broadwayshower

Till exempel Rock of Ages, Legally Blonde, Jersey Boys, After Midnight, Burn the Floor och Cirque Dreams & Dinner visas varje kväll under resan. Showerna ingår i kryssningens pris!

Restaurangutbudet

På fartygen finns alltid två a' la carte och en buffétrestaurang som ingår i kryssningens pris. Förutom dessa så kan man välja och vraka mellan ett stort utbud av specialrestauranger. Vi rekommenderar gärna Teppanyaki, Cagney's Steakhouse och La Cucina. Du kan förboka specialrestaurangerna på rederiets hemsida redan innan avresa.

Hytter för alla sällskap

Ombord finns allt från studios för singelresenären, insides- utsides- och balkonghytter, familjehytter för upp till 5 personer och sviter i många olika kategorier.

Hawaii

Norwegian Cruise Lines är enda rederi som erbjuder veckokryssning med start i Honolulu på Hawaii - varje vecka, året runt. Denna unika Hawaii-kryssning med Pride of America på 8 dagar startar på Oahu och gör stopp på Hawaiis alla fyra huvudöar. Du kommer att få uppleva tropiska vattenfall, aktiva vulkaner, historiska platser, orörd natur och svarta, gröna och vita sandstränder.

Hitta och boka din Hawaiikryssning här

Gym

På alla fartyg finns ett stort gym med flera bokningsbara ledarledda pass, en utomhus-joggingbana och en stor sportgård med bland annat tennisbana och fotbollsplan. Många kunder önskar idag en aktiv semester och det går utmärkt att få under en kryssning med Norwegian Cruise Line.