Kryssning från Miami

Miami i Florida är en av de populäraste platserna att utgå från när man ska åka på kryssning, och kallas även The Cruise Capital of the World. På ett år är det över 4 miljoner passagerare som åker från hamnen Miami Cruise Port. För många är det en dröm att åka på kryssning från Miami.

Till Miami Cruise Port är det lätt att ta sig med både bil, taxi eller shuttles till och från flygplatsen Miami International Airport.

I Miami finns det flera saker du kan göra. Besöka historiska sevärdheter, prova restauranger som influensernas av olika kulturer eller shoppa loss i butiker och shoppingcenter.

Att göra i Miami före eller efter din kryssning

När man startar sin kryssning från Miami brukar vi rekommendera att man kommer ner en eller två dagar innan kryssningens avresa. Detta för att försäkra att du kommer i tid och har marginal ifall något skulle inträffa.

Besök Miami Beach innan din kryssning. På bilden syns ett av vakttornen på Miami Beach med strand och vattenkant framför.

Besök Miami Beach och South Beach

Vid Miami Beach kan du bada, sola, ta en promenad eller cykeltur längs kusten. På den södra delen av stranden hittar du området South Beach. Promenera längs Ocean Drive och beundra de färgglada Art Deco-byggnaderna.

Besök Florida Everglades nationalpark. På bilden syns en del av våtmarken och fyra airboats.

Åk på tur runt Everglades nationalpark

Ungefär en timme från Miami ligger Everglades nationalpark. Upplev Floridas djurliv och unika våtmark på en airboat tur som passar hela familjen. Ett sant äventyr med fart och unik natur.

Hittade

Andra destinationer