LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Här har vi listat våra favoritstopp i Medelhavet.

Det fina med en kryssning är att man kommer till flera destinationer på samma resa.

Vilken destination är viktig för dig?

 

 • Barcelona - Värmen, solen, maten, drycken, arkiteBarcelona Gaudi.jpgkturen... det är så mycket som är bra med Barcelona. Och att det finns en härlig Medelhavsstrand mitt inne i stan är inte någon nackdel. Många tänker att man ska starta/avsluta kryssningen här för att få uppleva Barcelona. Visst är det en utmärkt att lägga till en hotellnatt eller två före eller efter kryssningen men ett stopp i Barcelona under kryssningen är också en bra idé. Ofta har rederierna heldagsstopp här och man har gott om tid att utforska denna underbara stad.
  Kryssningar från Barcelona
  Kryssning med Costa Diadema i västra Medelhavet  Venedig kanal.jpg
 • Venedig - Klassiska, romantiska Venedig. Att promenera i staden, över broar genom gränder, är känns som att vara i en Shakespear-roman. Fönstershoppa i guldbutikerna på Rialtobron, mata duvor på Marcusplatset, en gondoltur på kanalerna eller kanske ett besök på Guggenheimmuseet. Utan problem fyller du din dag under stoppet i Venedig med spännande, unika och vackra upplevelser.
  Kryssningar från Venedig


  Palma katedral.jpg
 • Palma de Mallorca - Barcelonas lillasyster. Allt det bästa med Barcelona finns i Palma också, fast lite mindre. Katedralen med sitt fantastiska rosettfönster, gå gärna en guidad tur för att höra om dess spännande historia. Strosa i gamla stan blad mysiga caféer, boutiquer och uteserveringar. Vi rekommenderar absolut en fruktig drink på Abaco. Baren som inte är likt något annat. Fartygen stannar så centralt att man kan gå längs den vackra strandpromenaden in till gamla stan på ca 40 minuter.

  Kryssning med Celebrity Constellation från Rom till Barcelona
  Norwegian Epic -Medelhavskryssning från Rom

  Jul Florens.jpg
 • Livorno - Själva staden i sig kanske inte är överväldigande men från tågstationen här tar er på 1,5 timme till Florens. Denna ljuvliga stad med vackra torg och ett av världens finaste konstmuseer, Uffizierna - där Botticellis Venus födelse hänger. Från Livorno tar tåget till Pisa ca 30min och här kan man förutom att se det berömda tornet strosa i gamla stan och ta en kaffe eller en glass i underbar stadsmiljö.
  Norwegian Epic - Medelhavskryssning från Rom
  Royal Princess - Från Barcelona till Rom

   
 • Rom - Behöver kanske inte någon närmare presentation. Här finns så mångRCCL_Italy_FontanaDiTrevi_nya fantastiska sevärdheter som man läst om och sett bilder på. Och de är lika fantastiska som man tror att de är. Fontana di Trevi där Anita Ekberg dansade i sin svarta klänning, känn historiens vingslag i Forum Romanum, bli välsingnad av påven i Peterskyrkan och kanske se en fotbollsmatch i världsklass?
  Kryssningar från Rom
  Fira julafton eller nyårsafton på stoppet i Rom
  MSC Splendida i västra Medelhavet

   
 • Aten - Antikens vagga. Njut av en frappe på en uteservering i Plaka och ta in utsikten upp mot Akropolis-klippan. Känner man för lite lyx och flärd är Atens Riviera bara en tunnelbanetur bort.
  Costa Deliziosa från Venedig
  MSC Musica östra Medelhavet från Venedig
  Medelhavskryssningar från Rom
  Medelhavskryssningar från Venedig
  Medelhavskryssningar från Aten

   
 • Istanbul - I denna fantastiska stad möts öst och väst och nytt möter gammalt. Istanbul är uppdelat i tre delar, Nya delen där centrumet är Taksim-torget med fantastisk shopping, restaurangeCosta_Istanbul_Bla_Moskenr, barer och klubbar som spelar all möjlig musik hela nätterna igenom. I Gamla delen hittar man Hagia Sofia med sin extraordinära historia, Blå Moskén som kan vara ett av världens vackraste byggnadsverk och den grandiosa Basilikacisternen - det underjordiska templet som 500 e.Kr gjordes om till vattencistern. Från nya delen är det en båttur över Bosporen över till den tredje delen som ligger i Asien.
  Kryssningar i östra Medelhavet från Venedig