LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Unika kryssningar

Vill du se världen från havet? Kliv ombord på ett kryssningsfartyg som tar dig på en unik resa till spännande och exotiska platser. Passa på att följa med över världshaven när fartygen skiftar destination eller hitta din speciella rutt till paradisöar, småhamnar och storstäder.

På en kryssning kan du resa till många fler platser än de vanliga städerna och stränderna i Medelhavet och Karibien. Många känner inte till den stora variationen av resmål och rutter som finns att välja mellan när du ska hitta just din drömkryssning. Dessa unika kryssningar med speciella stopp världen över ger fantastiska möjligheter för resenären som vill se och uppleva något annorlunda.

Positioneringskryssning

Det är något klassiskt romantiskt över att korsa Atlanten och att färdas med fartyg över världshaven. På hösten och våren brukar rederierna positionera om sina fartyg, från Medelhavet till Karibien och tvärtom. En transatlantkryssning är spännande och lugn på samma gång, ofta med några stopp på båda sidor av Atlanten. Du kan också kryssa över andra hav, fartygen flyttas från och till världens alla hörn. Varför inte bli med på en långkryssning till Mellanöstern, Indiska Oceanen, Sydamerika eller Asien? De här kryssningarna ger dig både en prisvärd och minnesvärd reseupplevelse.

Speciella rutter

Om du är ute efter speciella rutter, förutom långkryssningar över världshaven, kan det löna sig att kolla på olika rederier. Plötsligt dyker det upp något utöver det vanliga där du minst anar det. Ett tips är Costa Cruises, de erbjuder prisvärda och roliga kryssningar till mer unika destinationer. Fördelen för den som gillar att se nya platser är att du på en kryssning kan samla på dig många olika destinationer på en och samma resa. Det är smidigt för både dig och plånboken.

Om du är intresserad av riktiga äventyrsresor till kallare breddgrader eller väldigt avlägsna platser, kan du läsa mer om Explorer-kryssningar och olika rederier här. Under har vi listat några tips till dig som vill ha en typisk kryssningsupplevelse, men med fokus på destinationerna.

Seychellerna, Mauritius, Madagaskar

Drömmer du om avkoppling, orörd natur, saftiga frukter, kritvit sand och svajande palmer? Förverkliga din dröm på en 15-dagarskryssning med Costa Mediterranea, till de vackraste och mest fängslande öarna i världen.

Kryssningen utgår från den sagolika och gröna ön Mauritius. Fartyget stannar två nätter i det underbara ö-riket Seychellerna och en natt på den vackra vulkanön Réunion och sedan får du uppleva tre fantastiska platser på Madagaskar med sitt unika växt- och djurliv.

Läs mer och boka

New York till Miami

Från storstadspulsen i städernas stad - New York till fler olika paradisöar i södra Karibien innan fartyget vänder tillbaka upp till Miami.

Läs mer och boka

Borneo, Hong Kong och Boracay

Underbara Celebrity Millenium tar dig från Singapore till Borneo, både Boracay och Manila i Filippinerna, den myllrande färgstarka staden Hong Kong och både Nha Trang och Ho Chi Minh i Vietnam.

Läs mer och boka här

Fyra av Hawaiis öar

Norwegian Cruise Line är det enda rederiet som har en Hawaii-kryssning som utgår från Honolulu varje vecka, året runt.

Du kommer att få uppleva tropiska vattenfall, aktiva vulkaner, historiska platser, orörd natur och svarta, gröna och vita sandstränder. Fartyget Pride of America tar dig från Oahu till Hawaiis övriga tre huvudöar Maui, Kauai och Big Island. Sol, vind och vågor är Hawaii i ett nötskal!

Läs mer och boka

Maldiverna, Sri Lanka och Indien

Blanda turkosa laguner, kokospalmer och nästan overkligt fina stränder med färgsprakande städer och djungelkänsla. På denna unika kryssning får du uppleva underbara Maldiverna, myllrande Indien, och grönskande Sri Lanka.

Ditt flytande hotell Costa Victoria stannar kvar lite extra i Malé innan avfärd så att du verkligen hinner njuta av strandparadiset. Det här är en mycket populär 15-dagarskryssning, så vänta inte med att boka!

Läs mer och boka

Mexikanska rivieran

8-dagarskryssning med Norwegian Bliss från stjärnspäckade Los Angeles till coola Cabo San Lucas. Njut av värmen, vänligheten och de härliga stränderna i kuststäderna längs den Mexikanska rivieran. Det är ner till Cabo många amerikanska kändisar väljer att åka på semester, just för att det är så lättillgängligt och fint. Ombord på havets egen stjärna har du dessutom en mängd av aktiviteter som förgyller din kryssning.

Läs mer och boka

 • Jorden runt-kryssning

  Förverkliga drömmen och boka en kryssning jorden runt!

 • Cruise Market

  Vi kan kryssning! Våra specialister hjälper dig gärna. Kontakta oss på 054-10 24 50 eller info@cruisemarket.se

   

 • Kryssa över Atlanten

  Från en kontinent till en annan på en häftig och samtidigt avkopplande resa med Costa Cruises.