Därför ska du välja en kryssning med Costa Cruises

Costa Cruises är ett italienskt rederi som är mycket stolta över att segla under italiensk flagg, det italienska genomsyrar hela kryssningsupplevelsen, speciellt i mat, dryck, design och underhållning ombord. Här är några anledningar till varför du bör välja Costa Cruises.

Prisvärda kryssningar över hela världen

Costa Cruises har speciella och originella rutter och besöker hamnar som inte finns med i andra rederiers turer. De är även det rederi som har det mest omfattande utflyktsprogrammet. Costa Cruises är ett mycket prisvärt alternativ för din kryssning!

Hela familjen på kryssning

Costa Cruises satsar på alla åldrar. Det passar mycket bra för generationsresande, då det finns aktiviteter och utflykter som passar alla. På kvällarna är det underhållning och dans för gamla och unga, alla som vill får vara med. Costa Cruises är ett rederi som passar utmärkt för barnfamiljer och har mycket generösa barnrabatter. Det är en informell stämning ombord och utbudet av aktiviteter ombord för barn och ungdomar är mycket stort. Barnklubbarna är gratis och har generösa öppettider.

Stora hytter och bra faciliteter

Fartygen är speciellt utformade för europeiska gäster. Du känner igen dig ombord på alla fartyg, de har alla samma stil och upplägg, även om det så klart är skillnad mellan modernare och äldre fartyg. Det finns till exempel fler restauranger, aktiviteter och rutschbanor på de nyare fartygen, vilket passar väldigt bra för barnfamiljer. De äldre fartygen har gott om öppna ytor och en lugnare atmosfär. Costa Cruises har stora hytter jämfört med flera andra rederier. Ombord finner du även ett bra SPA.

Servicen ombord

Du känner dig alltid välkommen. Servicen är bra och Costa Cruises gör allt för att du ska trivas ombord. Om du äter i à la carte-restaurangen får du samma bord och kypare under hela kryssningen, vilket är smidigt. Det är hög kvalitet på den italienska maten, drinkarna är supergoda och i buffé-restaurangen finner du alltid färska bakverk.

Hitta din kryssning med Costa Cruises

Hittade