Celebrity Cruises Lyx och elegans för finsmakare

Vissa resor är viktigare än andra. Planerar du att åka på smekmånad, fira ett jubileum eller helt enkelt uppleva en kryssning med extra guldkant så är Celebrity Cruises rätt val. På eleganta och ljust inredda fartyg bjuds det på fina matupplevelser och förstklassig service.

Njut av underhållning, roliga aktiviteter, lyxiga miljöer, rymliga hytter och restauranger som håller hög kvalitet. Alltmedan fartyget glider fram över ett glittrande hav, på väg mot en ny spännande destination. Nya Celebrity Edge I december inviger Celebrity Cruises sitt nya fartyg Celebrity Edge. Med banbrytande design och teknologi kommer gästerna närmare havet och de destinationer som besöks. Testa The Magic Carpet, en gigantisk glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16 på fartyget

Detta är Celebrity Cruises:

* Välsmakande mat och goda viner

* Längre stopp samt övernattningar på exotiska destinationer

* Förstklassig och personlig service

* Lugn och avslappnad atmosfär

* Kryssningar för vuxna

* Perfekt för er smekmånad

Celebrity Edge och Celebrity Apex

I December 2018 respektive April 2020 gjorde systerfartygen Celebrity Edge och Celebrity Apex göra sina jungfruturer. När Celebrity Edge lanserades var hon revolutionerande på många sätt. Trots att det nu finns två fartyg i Edge-klassen är det fortfarande en helt unik produkt med innovativa lösningar för både personal och gäster ombord.

En av de största attraktionerna är ”the Magic Carpet", glasverandan som rör sig mellan däcken hängande utanför fartygskroppen. Funktionen varierar beroende på vilket däck hon stannar. På översta däck blir ”the Magic Carpet” en restaurang med overklig havsutsikt. Längre ner blir hon uteservering och en del av ett större poolområde, samma funktion erbjuds även på däck 5 där The Magic Carpet blir en förlängning av restaurangområdet med plats för upp till 100 pers. 

I din balkonghytt kommer du närmare havet. Här blir verandan en del av rummet, avgränsad av två eleganta franska dörrar som kan dras helt åt sidan. Längst ut finns ett panoramafönster från golv till tak och när den övre delen dras ned skapas en balkong!

Hitta din kryssning med Celebrity Apex här

Karibien