LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Harmony of the Seas – ett av världens största kryssningsfartyg

Det amerikanska rederiet Royal Caribbeans flotta växer hela tiden, och Harmony of the Seas är ett av de senaste och största tillskotten. Det här ståtliga fartyget är något alldeles extra.

Flera av oss på Cruise Market hade det stora nöjet att få vara med på en av hennes allra första seglingar i Medelhavet våren 2016. Vi konstaterade snabbt att Harmony of the Seas är som en destination i sig själv, med sju olika stadsdelar och ett hav av upplevelser för alla åldrar.

Gott om plats

Fartyget är 18 däck högt, har 2700 hytter med plats för 6410 gäster. Välj mellan en mängd varierande hyttkategorier. Från insides-, utsides- och balkonghytter med utsikt mot boardwalk eller havet, till superexklusiva tvåvåningssviter med bibliotek, jacuzzi och flygel! Flera av insideshytterna har dessutom virtuella fönster där utsikten från fartygets utsida visas – i realtid.

Trots att många gäster bor på fartyget samtidigt finns det gott om plats. Du har hela 20 restauranger och caféer, samt 42 barer att välja mellan. I Bionic Bar är din bartender en robot. För övrigt består personalen ombord av 2400 hjälpsamma och engagerade personer som gjorde sitt yttersta för att vår kryssningsupplevelse skulle bli något alldeles särskilt. Och det blev den verkligen.

Avslappning och adrenalin

Att fördriva tiden på till-havs-dagar ombord på Harmony of the Seas är inget problem. Här finns imponerande vattenrutschkanor, surfsimulator, klättervägg, skridskorink och en 25 meter lång linbana 9 däck upp från boardwalken. Häftigast är kanske ändå rutschkanan Ultimate Abyss. Den startar 45 meter över vattenytan och tar dig 9 våningar ner, i 4 meter per sekund!

Om man bara vill ta det lugnt så kan man självklart göra det också. Koppla av bland alla växter och träd i fartygets gröna lunga Central Park, i en solstol på däck eller med en härlig behandling i Vitality Spa.

Spektakulär underhållning

Ombord på Harmony of the Seas bjuds det på underhållning av högsta klass. Du kan se spektakulära is-och vattenshower, samt Broadwaysuccéer. Vi fick uppleva en fantastisk uppsättning av musikalen Grease. Pink Ladies, 50-talskläder, brylkräm och de härliga sångerna som vi alla kunde texten till och glatt sjöng med i. Greased lightning!

Det allra bästa är att Harmony of the Seas nu tar dig till många olika härliga destinationer i Karibien. Har ni frågor om hur det är att kryssa med ett av världens största kryssningsfartyg eller undrar om rutter och priser, tveka inte att kontakta oss. Vi berättar gärna mer!

Madelene, Birgitta, Marie-Louise, Daniel, Erika, Anna-Karin & Jenny
Kryssningsspecialister, Cruise Market

 

Läs mer här:

Restauranger på Harmony of the Seas

Destinationer med Harmony of the Seas

Hitta din egen kryssning med Harmony här:

Kryssningar med Harmony of the Seas i Karibien