LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Hurtigruten
- Världens vackraste sjöresa!

Att resa med Hurtigruten är en drömresa för väldigt många. Naturen är så storslagen att det tar andan ur en.

Det finns oändliga valmöjligheter när man ska boka sin Hurtigrutsresa. Man kommer få helt olika upplevelser beroende på vilka val man gör.

- Val av sträcka.
Hel rundtur (Bergen - Kirkenes - Bergen 11 dagar), Halv rundtur (Bergen - Kirkenes 7 dagar eller Kirkenes - Bergen 6 dagar) eller en delsträcka (som kan vara som kortast bara mellan 2 av de 34 hamnarna eller någon av de mer vanliga sträckorna Bergen - Trondheim där man seglar in i Geiranger under sommaren, eller Tromsö - Trondheim där man ser Lofoten under dagtid.HURT_Norrsken

- Årstid.
Resan blir olika beroende på när man åker. På sommaren är det varmt och skönt och landskapet grönskar och man får uppleva midnattssolen uppe i norr. En upplevelse man sent glömmer. Hösten med sina vackra höstfärger och man njuter av de höga klara luften. Under vintern när landskapet är gnistrande vitt och chansen att se norrsken är som allra störst. Våren - snöklädda fjälll, nyutspruckna, ljust gröna träd längs kustlinjen och det klarblå vattnet ger fantastiska kontraster som ger en magnifik naturupplevelse.

HURT_Pol_ombord
-Fartyg.
Valet av fartyg ger även det olika upplevelser beroende på vilket fartyg man väljer. MS Spitsbergen är Hurtigrutens allra nyaste fartyg som gjorde sin jungfrufärd våren 2016. Här finns alla bekvämligheter, men har inte möjlighet att ta med bilar ombord. Fartygen från 90-talet, MS Kong Harald, MS Polarlys, MS Nordkapp och MS Nordnorge (klar nov 2016) har alla renoverats under 2016 och har fin standard med inredning i skandinavisk stil. Dock väljer en del resenärer att resa med MS Lofoten det minsta och äldsta fartyget för att få den genuina känslan av hur det var förr att resa med Hurtigruten. MS Lofoten är byggd 1964 och har som mest 400 gäster ombord. Det största fartyget är MS Midnatsol som kan ha upp till 1000 gäster ombord, Hon seglar dock till Antarktis under vintern 2016.
 

-Bokningsklass.
1/4 2017 inför Hutigruten ett nytt prissystem, där man på hel- och halv rundtur kan boka hytter i tre olika kategorier.
-Basic - är som det låter, den enklaste klassen. Det är ospecificerad hytt som kan hamna varsomhelst på fartyget. Helpension ingår på tilldelad sittning.
-Select - Man kan köpa till ett visst hyttnummer för att få ett bättre läge på fartyget, det ingår helpension och man får välja sittning när det är möjligt. Det ingår gratis te/kaffe och gratis WiFi.
-Platinum - Det exklusiva sättet att resa. Det ingår så klart helpension och vin- och dryckespaket till middagen. Du välja att äta middag i bufférestaurangen eller i A la Carte-restaurangen.Transfer i Kirkenes, Bergen eller Trondheim ingår. Tillgång till extra och exklusiva utflykter (mot kostnad). Dessutom ingår en välkomstkorg med champange och ett besök på bryggan.

-Utflykter.
Längs hela kusten erbjuds utflyker som är mycket populära! Boka utflykter för att se ännu mer av den fantastiska natur som vårt vackra grannland erbjuder. På utvalda fartyg finns Expeditionsteam som ordnar föreläsningar och speciella utflykterHURT_Kongekrabbe_KKN.JPG.
Några av de mest populära utflykterna är :
* Frukost på Nordkapsklippan,
* Havsörnssafari i Lofoten,
* Hundspann i Tromsö och Kirkenes,
* Kungskabbssafari i Kirkenes,
* Midnattskonsert i Ishavskatedralen i Tromsö,
* Geiranger och Trollstigen,
* Valsafari,
* Nidarosdomen i Trondheim.


Barn_Mikael 11-5423.jpg
* Nu finns även programmet Young Explorer som är för barn 7-13 år där de, tillsammans med föräldrarna, får lära sig mer om djurliv, historia, berömda upptäckare och lokal mat. Men även om miljön och hur vi tar hand om den på bästa sätt.

 

 

 

Under samma tak som Cruise Market finns Bengt-Martins som är Hurtigrutens största återförsäljare i Skandinavien. Bengt-Martins har sålt Hurtigruten sedan 80-talet och expertisen i vårt hus kring produkten är enormt stor.

Låt oss gruida dig rätt när du ska boka din plats på Världens vackraste sjöresa. 
 


 

Hitta din resa med Hurtigruten här:

Gruppresa från Kirkenes till Bergen med färdledare
Hurtigruten Sydgående - Från Kirkenes till Bergen
Hurtigruten Nordgående - Från Bergen till Kirkenes
Hurtigruten Hel rundtur - Bergen - Kirkenes - Bergen