LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Grekiska ö-världen!


Denna fantastiska plats på jorden...

Många av oss ö-luffade i Grekland som unga. Lätt packning i stor ryggsäck och övernattningar i sovsalar på vandrarhem eller till och med en natt på stranden?
Men konceptet är ju egentligen fantastiskt trevligt, att besöka flera Grekiska öar på samma resa.
Ö-luffa med klass, kliv ombord på fartyget, packa upp väskan och bo bekvämt i din hytt medan fartyget tar dig runt bland fantastiskt vackra platser i den grekiska ö-världen.

 

Santorini

Det sägs att 90% av alla vykort som säljs i Grekland har motiv från Santorini. Och detSantorini2.jpg är säkert sant för när man kommer till Santorini är det som att kliva in i ett vykort med vitkalkade hus, bouganvilla och blå fönsterluckor. Ön formades av ett vulkanutbrott för tusentals år sedan, och flera stränder på ön är svarta lavastränder.
Ön är så liten så att fartygen inte kan lägga till vid kaj utan man kommer till ön med tenderbåtar. Under stoppet på Santorini rekommenderas verkligen en tur till Oia, orten på öns norra kust känd för sina fantastiska solnedgångar. Shopping och ett stort utbud av restauranger hittar man i Fira, öns huvudstad.
Kryssning med Costa Deliziosa från Venedig
Kryssning med MSC Musica från Venedig
Kryssning med Norwegian Star från Venedig
Kryssning med Jewel of the Seas från Rom


MykonosRCI_Mykonos_cafe with Voyager2.tif
Lyxigt, trendigt och vackert. Mykonos är en riktig pärla bland de grekiska öarna. Länge har jetset rest hit för att semestra och flera Hollywood-kändisar har hus här. Att ön har en egen Louis Vuitton-butik säger ju en hel del. På ön finns många fina stränder och det finns något för alla så gör som alla andra på Mykonos och ta dagen som den kommer och unna dig lite lyx.
Kryssning med Norwegian Star från Venedig
Kryssning med Rhapsody of the Seas från Venedig
Kryssning med Royal Princess från Rom
Kryssning med Jewel of the Seas från Rom

KorfuMSC_Medelhavet_Korfu
Denna ljuvliga ö i östra Grekland precis vid gränsen till Albanien. Här finns något för alla - lugn och ro eller uteliv i Korfu stad, härliga stränder och gröna kullar. Följ gärna med på en utflykt till någon av stadens sevärdheter, antika palats eller besök någon av öns stränder.

Kryssning med Costa Deliziosa från Venedig
Kryssning med MSC Musica från Venedig
Kryssning med Norwegian Star från Venedig
Kryssning med Rhapsody of the Seas från Venedig
 

RhodosCosta_Medelhavet_Batar_i_hamn
På Rhodos lägger fartygen till bara 5 minuter från gamla stan. Kliv av fartyget och strosa på vackra kullerstensgator, ta en frappe i skuggan på någon mysig uteservering. Visste ni att det finns en hel gata i Rhodos med bara paraplyaffärer? Vill man ta en längre utflykt rekommenderas en tur till vackra Lindos på östra sidan av ön.
Kryssning med Royal Princess från Aten

Kreta
Detta är Greklands största ö och här finns hur mycket som helst att se och göra. Chania Stad har en härlig strandpromenad med restauranger och uteserveringar. Strosa bland kullerstensgränder i Gamla stan. Både öster och väster om Chania finns mysiga små byar med härliga stränder om man väljer att lämna stadsmiljön under dagsstoppet på härliga Kreta.
Kryssning med Royal Princess från Rom
Kryssning med Jewel of the Seas från Rom
 

Chios
En outforskad pärla för de flesta, den här ön är Greklands 5e största men här är du långt från massturismen som finns på flera andra grekiska öar.
Kryssning med Royal Princess från Aten
 

Volos
Volos är en relativ stor ort på östra sidan av grekiska fastlandet, mellan Aten och Thessaloniki. Men här kommer du snabbt i kontakt med den grekiska vardagen och får en chans att se det genuina Grekland. Här hittar du också spännande historiaska platser, bra shopping och flera härliga stränder.
Kryssning med Royal Princess från Aten

 

Kryssningar i Medelhavet