LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 24

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Flyg & Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Fartyg: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Explorer-kryssningar

Det finns många olika sätt att kryssa. En stor del av våra kunder lockas inte av lata dagar på palmkantade vita stränder och stora lyxiga fartyg, de vill hellre resa med mindre explorerfartyg. Fartyg där man kommer till mindre hamnar på mer exotiska och genuina platser, man reser i mindre grupper och utflykterna och guiderna är en betydande del av kryssningen.

 

Nedan följer förslag på rederier som erbjuder explorerkryssningar och förslag på olika rutter de trafikerar.
Ring oss på 054-102450 för mer information om dessa kryssningar.

Azamara Club Cruises

Azamara har två fartyg, Azamara Quest och Azamara Journey. Båda tar ca 690 passagerare och 400 i besättningen.
Fartygen stannar länge i varje hamn så att man har gott om tid att utforska destinationen man besöker, och ofta är det en sen avresa så att man har kan njuta av en middag i land om man så önskar.
I Medelhavet gör man stopp på spännande platser som Menorca, Gibraltar, Ibiza och Sorrento, Amalfi och Siracusa i Italien. Flera olika platser i Israel som Eilat, Jerusalem och Nazareth och även Petra, Jordanien på väg genom Suez-kanalen.
Startar man sin kryssning i Asien har man möjlighet att komma till, annars otillgängliga, platser som Komodo, Indonesien, stora barriärrevet i Australien och Borneo. Men även spännande stora städer som Singapore, Hong Kong, Ho Chi Minh City och Bombay. Azamara Club Cruises erbjuder kryssningar med ett stort antal spännande stopp i centralamerika, och självklart genom Panamakanalen.

Hurtigruten Explorer

Hurtigruten har trafikerat den norska kusten i över 100 år och var även de som var förbindelsen mellan Svalbard och det norska fastlandet och levererade varor och post. Hurtigruten har ett stort och spännande Explorer-program i Arktis, Antarktis och Amazonas.
Under sommarhalvåret finns ett fartyg stationerat vid Svalbard och på vintersäsongen har man ett fartyg i Antarktis. Man arrangerar spännande kryssningar som Tromsö-Island-Grönland-Svalbard-Tromsö, man kan även boka plats på fartyget när det repositionerar sig till Antarktis och resa till exempel Bergen-Casablanca. Expeditionsteamen ombord är mycket kunniga och engagerade. Man har nu även expeditionsteam på utvalda fartyg längs norska kusten för att erbjuda äventyrliga utflykter och föreläsningar på denna sträcka. Hurtigruten kommer i framtiden även satsa på att segla i varma vatten och under 2018/19 kommer två helt nya expeditionsfartyg utöka flottan.

Polar Quest

Ett svenskt bolag som funnits sedan 1999 som arrangerar expeditionsresor för små grupper. De har sju fartyg som tar mellan 12 och 128 passagerare. I och med att de har så små fartyg är de mycket flexibla under resans gång och kan snabbt ändra detaljer i resan för att resan ska bli bättre och mer innehållsrik. Man arragerar kryssningsresor främst i Polarområdena (Svalbard, Grönland, Nordpolen och Antarktis) men även till övriga världen som Galapagos, Indien och Mongoliet.

Celebrity Cruises

Ett av rederiets fartyg är ett expeditionsfartyg, CelebrityXpedition som uteslutande seglar på Galapagos. Hon tar 92 gäster och även fast hon är så liten har man ett utbud av underhållning ombord med shower och nattklubb.

Silversea Expeditions

Rederiet har fyra expeditionsfartyg, tre små som tar mellan 100-130 gäster och ett större som tar 200 eller 260 beroende på region hon seglar i. Fartygen är renoverade mellan 2009 och 2017 och håller mycket hög klass. Servicen ombord är utmärkt med gott om personal.
Ett av fartygen är stationerat på Galapagos. Silver Explorer och Silver Cloud är anpassade för kalla vatten och seglar mestadels i polarregionerna och Silver Discover seglar över hela världen och alla har tack vare sin storlek möjlighet att lägga till i små annars svårtillgängliga hamnar.

Bokningsförfrågan

Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt bokningsformulär så återkommer en av våra kryssningsspecialister med ett förslag till dig.

 

Till bokningsförfrågan

 • Vi älskar att prata kryssningar!

  Besök gärna våra butiker i Karlstad och Stockholm.

 • Vi har varit på Grönland!
  Kontakta oss på tel 054-10 24 50 eller info@cruisemarket.se

 • Cruise Market

  Vi har kryssat med Azamara!
  Kontakta oss på tel: 054-10 24 50 eller info@cruisemarket.se