LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Flyg & Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  {{puff.Destination}}

  {{puff.SourcePlace}}

  {{puff.CruiseLineName}}

  {{puff.CruiseLineType}}

  {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers
    Mindre
  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  {{puff.CruiseLineType}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
  Mer  
Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Det bästa med Barcelona!


Utgår er kryssning från Barcelona? Ta chansen och boka någon eller några hotellnätter före eller efter kryssningen och njut av en av Medelhavets mest populära städer.

Här kommer några tips på platser och upplevelser vi tycker att ni inte bör missa när ni är i Kataloniens huvudstad, Barcelona.

 

 • Parkerna! Barcelona är känt för sina fantastiska parker. Promenera, njut av alla fina blommor, träd och konstverk. Några av de praker som vi gärna vill rekommendera er att besöka är :

  - Labyrintparken i Horta. Den ligger i norra delarna av Barcelona och är stadens äldsta park. För att vara säker på att få komma in i parken bör ni åka dit på förmiddagen. Man släpper nämnligen bara in 750 besökare per dag för att skydda den fina parken.
  För att ta er hit: ta gröna tunnelbanelinjen L3 till stationen Mundet. Sedan är det 5 min promenad till parken.

  - Gaudiparken - Parc Güell. Troligen den mest kända paken i Barcelona. Och det är inte så konstigt! Det är en fantastisk plats, inte likt något annat i värden. Den är nu med på UNESCO's världsarvslista. Den byggdes med tanken att det skulle bli ett exklusivt bostadsområde med 60 hus. Men så blev det inte och paken skänktes till staden som gjorde det till en offentlig park.
  Närmnsta metrostation är Vallcarca och härifrån är det en vacker promenad uppför en backe till parkens huvudgrind.

  - Parc de la Ciutadella.  En av de mest centrala parkerna. Denna lummiga oas ritades av Josep Fontserè i slutet av 1800-talet med Central Park i New York som inspriation. Så i mitten av Parc de la Ciutadella finns en anlagd sjö, precis som i förebilden. En större del av parken utgörs av Barcelona Zoo.

   
 • Maten och drycken! I Barcelona äter man med fördel Tapas! Blanda friskt av smårätter och ta in det du tycker är gott! Paella, saffranskryddat ris med kyckling och massor av skaldjur. Till det dricker man gärna Sangria eller cava från Spanien.

  - Vårt restaurangtips är Disfrutar, med en stjärna i Guide Michelin. Vill man boka bord här på en fredag eller lördag bör man boka ungefär 6 månader i förväg. Det är en fantastisk restaurang som öppnats av 3 kockar som alla tidigare jobbat på El Bulli. El Bulli hade tre Michelin stjärnor och stängde 2011. Det var ett års väntetid på bord och flera hundra tusen försökte boka bord varje år. El Bulli ansågs vara världens mest bokade restaurang.

   
 • Kropp och själ! Det finns gott om badmöjligheter i Barcelona. Dels har du en medelhavsstrand mitt inne i staden, men det finns även gott om spa, som erbjuder behandlingar.

  - Vi tipsar om Aire de Barcelona. Ett fantastisk mysigt spa som erbjuder bad och olika behandlingar. För mer info besök deras hemsida http://airedebarcelona.com/en/ 

   
 • Kultur och historia! Utbudet av museer och utställningar är nästintill oändligt i Barcelona. Några av världens främsta konstnärer och arkitekter har levt och verkat i denna ljuvliga stad. Här kommer några tips på vad vi rekommenderar er att se.

  - La Sagrada Familia. Barcelonas allra mest kända attraktion. Kyrkan har renoverats under många år nu. Insidan var klar 2013 och man räknar med att vara klar med utsidan till 2026.
  För att ta dig till kyrkan tar du metron till stationen Sagrada Familia. Inträde till kyrkan kostar mellan 15-20 Euro beroende på hur mycket av kyrkan du vill se.

  - Picassomuseét. Pablo Picasso bodde i Barcelona under 9 år som ung man. På museét finns en stor samling verk, allt ifrån tidiga skisser till okända tavlor som verkligen visar hans utveckling som konstnär. För att komma till museét ta metron till station Jaume I. Observera att det är stängt på måndagar.

  - Gaudihuset! Detta fantastiska, fantasifulla, färgglada, roliga och vackra hus! Ni kommer lämna huset med fladdrande hjärta, tindrande ögon, lätta fötter och med ett leende på läpparna. Man blir glad här! Mycket värt ett besök!

  - Camp Nou (eller Nou Camp beroende på om man säger det på katalanska eller spanska). Europas största idrottsarena med en kapacitet på 99 354 personer. Många hävdar även att Europas bästa lag spelar sina hemmamatcher här. Att se matcher här är absolut något extra! Cruise Market hjälper er gärna att boka biljetter, men de bokar upp fort så man bör göra det i god tid. Man kan även gå guidade visningar i arenan som bokas på plats.

   

Hitta din kryssning från Barcelona här:

Kryssningar från Barcelona
Kryssningar i Medelhavet
Fotbollsbiljetter till FC Barcelona
Kryssningar till Kanarieöarna från Barcelona