LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Därför ska du välja en kryssning med Costa Cruises

Costa Cruises är ett italienskt rederi som är mycket stolta över att segla under italiensk flagg, det italienska genomsyrar hela kryssningsupplevelsen, speciellt i mat, dryck, design och underhållning ombord. Här är några anledningar till varför du bör välja Costa Cruises.

Servicen ombord

Du känner dig alltid välkommen. Servicen är bra och Costa Cruises gör allt för att du ska trivas ombord. Om du äter i à la carte-restaurangen får du samma bord och kypare under hela kryssningen, vilket är smidigt. Det är hög kvalitet på den italienska maten, drinkarna är supergoda och i buffé-restaurangen finner du alltid färska bakverk.

Stora hytter och bra faciliteter

Fartygen är speciellt utformade för europeiska gäster. Du känner igen dig ombord på alla fartyg, de har alla samma stil och upplägg, även om det så klart är skillnad mellan modernare och äldre fartyg. Det finns till exempel fler restauranger, aktiviter och rutschbanor på de nyare fartygen, vilket passar väldigt bra för barnfamiljer. De äldre fartygen har gott om öppna ytor och en lugnare atmosfär. Costa Cruises har stora hytter jämfört med flera andra rederier. Ombord finner du även ett bra SPA.

Hela familjen på kryssning

Costa Cruises satsar på alla åldrar. Det passar mycket bra för generationsresande, då det finns aktiviteter och utflykter som passar alla. På kvällarna är det underhållning och dans för gamla och unga, alla som vill får vara med. Costa Cruises är ett rederi som passar utmärkt för barnfamiljer och har mycket generösa barnrabatter. Det är en informell stämning ombord och utbudet av aktiviteter ombord för barn och ungdomar är mycket stort. Barnklubbarna är gratis och har generösa öppettider.

Prisvärda kryssningar över hela världen

Costa Cruises har speciella och originella rutter och besöker hamnar som inte finns med i andra rederiers turer. De är även det rederi som har det mest omfattande utflyktsprogrammet. Costa Cruises är ett mycket prisvärt allternativ för din kryssning!

Resespecialisterna tipsar

Upplevelsen

”Det är väl för att jag är restokig, men det jag gillar med Costa Cruises är att man tar sig till spännande ställen. Jag gillar att se nya platser som jag aldrig har varit på tidigare. Med Costa Cruises får du se världen till ett väldigt bra pris. Allt är dessutom inkluderat, så man behöver inte tänka på någonting.”

Plus

”Costa Cruises är ett stolt italienskt rederi. Ombord får du härlig italiensk mat och bra service. De har också ett stort utbud av utflykter i alla prisklasser. Jag blev överraskad över hur många utflykter det fanns att välja på när jag kryssade i Japan nyligen, och hur bra de var."

"Det är stora hytter på Costa Cruises. En vanlig balkonghytt är baske mig större än en minisvit på andra rederier. Insideshytterna är också stora och fina. Det finns gott om platser att bara sitta och ta det lugnt ombord, kanske lyssna på musik i en mysig bar. Jag gillar speciellt de lite äldre fartygen i Neo-klass som kan beskrivas som gammeldags lyxiga. Här är det stora öppna ytor och en lugnare stämning ombord.”

Tips

”Det som är så bra är att man kan åka på kryssning när som helst, året runt. Under sommaren är det populärt med klassiska rutter i Medelhavet och under vintern i Karibien. Men Costa Cruises har också jättespännande turer under våren och hösten. Du kan upptäcka Dubai, Fjärran Östern, Sydamerika eller Indiska Oceanen. Kryssningar från Mauritius och Maldiverna är det bara Costa Cruises som har.”

Kjelle
Kryssningsspecialist, Cruise Market

  • Kryssningar i Karibien

    Klicka här för att se alla våra Karibienkryssningar!

  • Indiska Oceanen

    Mauritius - Seychellerna - Madagaskar eller Maldiverna - Indien - Sri Lanka.

  • Kryssningar i Medelhavet

    Här hittar du alla våra kryssningar i Medelhavet.