LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Bibbi kryssade med Azamara Club

"Jag reste med fartyget Azamara Quest i mitten av april 2013 från Monaco till Barcelona. Detta är en lyxigare upplevelse, där service är nyckelordet. Fartyget tar ca. 690 passagerare. Kryssningen är all inclusive så mat, dryck och serviceavgiften är inkluderad från start. Det är hög standard på både inredning och maten som serveras ombord, AZAMARA_Barcelona_SagraDaFamiliatrots detta är Azamara en avslappnad kryssningsupplevelse. Det finns t.ex inga formella kvällar, det är viktigare att packa badbyxorna än fracken.

Azamara har ett unikt arrangemang som ingår i varje kryssning, ”AzAmazing” Evenings. På kryssningen jag gjorde var det en tur till Codurniu Winery som är välkända för sin Cava. Man fick en privat rundtur i vinkällaren, tapas, cava och underhållning i form av flamencoshower. Dessa utflykter varierar från destination till destination, men de är alltid unika och är inkluderade i kryssningspriset.Bibbi Dubrovnik2.jpg

Azamara Club Cruises handlar om att uppleva destinationerna. Man spenderar ofta en heldag i varje hamn och ofta även ett par övernattningar i hamn under resans gång. Man kan boka på utflykter genom rederiet eller uppleva destinationerna på egen hand. Fartyget lägger nästan alltid till inne i centrum för att man lätt ska kunna ta sig stadskärnan. Detta är en av de stora fördelarna med att kryssa med ett mindre fartyg, att de kan lägga till i mindre hamnar. Man kan oftast promenera in till städerna man besöker istället för att ta en transferbuss eller taxi som man måste med de större fartygen som ofta lägger till i större hamnar längre ifrån centrum. Trots att jag kryssade med ett litet fartyg kan jag inte säga att jag saknade jag någonting ombord.

Jag är en supernöjd kryssare som hjärtligt kan rekommendera Azamara Club Cruises."

 

Hitta din Azamara kryssning här:

Kryssningar med Azamara Club Cruises i Karibien >>