LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Flyg & Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Fartyg: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

8 anledningar att välja en kryssning med Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line är ett modernt amerikanskt rederi som man lätt känner igen på de färgglada fartygen och den avslappnade atmosfären. Här har vi samlat några av anledningarna till varför vi rekommenderar just det här rederiet.

Feel Free - ett koncept som passar alla

Här finns inga "måste-tider" att passa, det finns ingen formell dress code och man har ett enormt urval av restauranger, nöjen och aktiviteter ombord.

Kom som du är, när det passar dig och njut av friheten ombord!

Free at Sea-paket

Vi rekommenderar dig att boka till Free at Sea, som ger mervärde till din kryssning. Förhöj din kryssningsupplevelse med obegränsat med dryck under hela resan, kulinariska middagar i specialrestaurangerna, utflykter som vidgar dina vyer, WiFi ombord eller extra bra pris på familjehytter. Du väljer själv vilka 2 mervärden du vill ha!

Roligt för barnen

Fartygen har alltid vattenparker med flera pooler och vattenrutschbanor. Ombord finns barnklubbar för alla barn och ungdomar mellan 3-17år och utbudet av aktiviteter är stort; gamerooms, bowlingbana, bio, minigolf, hinderbana, basket- och fotbollsplan med mera.

Prisbelönta Broadwayshower

Till exempel Rock of Ages, Legally Blonde, Jersey Boys, After Midnight, Burn the Floor och Cirque Dreams & Dinner visas varje kväll under resan. Showerna ingår i kryssningens pris!

Restaurangutbudet

På fartygen finns alltid två a'la carte och en bufférestaurang som ingår i kryssningens pris. Förutom dessa så kan man välja och vraka mellan ett stort utbud av specialrestauranger. Vi rekommenderar gärna Teppanyaki, Cagney's Steakhouse och La Cucina. Du kan förboka specialrestaurangerna på rederiets hemsida redan innan avresa.

Hytter för alla sällskap

Ombord finns allt från studios för singelresenären, insides- utsides- och balkonghytter, familjehytter för upp till 5 personer och sviter i många olika kategorier.

Hawaii

Norwegian Cruise Lines är enda rederi som erbjuder veckokryssning med start i Honolulu på Hawaii - varje vecka, året runt. Denna unika Hawaii-kryssning med Pride of America på 8 dagar startar på Oahu och gör stopp på Hawaiis alla fyra huvudöar. Du kommer att få uppleva tropiska vattenfall, aktiva vulkaner, historiska platser, orörd natur och svarta, gröna och vita sandstränder.

Läs mer och boka Hawaii-kryssningen här

Gym

På alla fartyg finns ett stort gym med flera bokningsbara ledarledda pass, en utomhus-joggingbana och en stor sportgård med bland annat tennisbana och fotollsplan. Många kunder önskar idag en aktiv semester och det går utmärkt att få under en kryssning med Norwegian Cruise Line.

Resespecialisterna tipsar

Upplevelsen
”Min erfarenhet är att kunder som har rest med Norwegian Cruise Line alltid har fått en bra helhetsupplevelse. De amerikanska rederierna är riktigt bra på allt som mat, show och service. Norwegian Cruise Line är ett väldigt bra alternativ till lyxkryssningarna. Här får du klass till ett lägre pris.”

Plus
”Jag gillar Feel Free-konceptet, som innebär att det inte är uppstyrt med mat-tider och klädkoder. Man utgår från vad man själv är bekväm i, om man vill ha glitterklänning på middagen så har man det, annars går man i sina vanliga kläder. Alla gäster är olika så det blir en fin blandning av glitter och mys. På Norwegian Cruise Line känner man sig alltid välkommen.”

Tips
”Jag kan tipsa om Hawaii-kryssningen som är den enda som utgår från Hawaii, så det blir inte så många till-havs-dagar bara för att ta sig dit. Det jag tror kommer komma mer framöver är kryssningar i Asien. Många börjar med de populära kryssningarna i Medelhavet och Karibien, men sedan vill man gärna upptäcka något nytt.”

Marie
Kryssningsspecialist, Cruise Market

 • Kryssningar i Karibien

  Klicka här för att se alla våra Karibienkryssningar!

 • Kryssningar i Medelhavet

  Här hittar du alla våra kryssningar i Medelhavet.

 • Kryssningar från New York

  Kombinera New York med en kryssning till Bermuda eller Karibien.