LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Vi har för tillfället problem med att visa avresedatum och priser på den kryssning du valt.

Vi jobbar på att lösa problemet inom kort. 

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}

Kryssning - Res i grupp - Panamakanalen

Norwegian Star- Från Miami till Los Angeles

Välkommen att följa med på denna spännande resa tvärs igenom Panama på den berömda Panamakanalen.

Den tog 11 år att bygga och var ett av de svåraste byggnadsprojekt som någonsin genomförts. Att åka på kryssning genom Panamakanalen är en fantastisk upplevelses. Vi kombinerar Miami, Florida med en 14 nätters kryssning till b.la. Acapulco, Punta Arenas och Miami.

Välkommen att följa med!

 

Dagsprogram 28 nov - 15 dec 2018

Onsdag 28 november, Stockholm - Miami
Avresa från Stockholm/Köpenhamn/Göteborg. Vi landar efter lunch och vår transferbuss tar oss till vårt nybyggda hotell med direkt strandläge. Fort Lauderdale erbjuder 3000 soltimmar om året så här kan vi knappt undvika värmen. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

Torsdag 29 november - Miami
Under denna halvdagstur väntar äventyr. Efter en god frukost följer vi med vår lokalguide till Everglades nationalpark. Inne i naturreservatet gör vi en tur med en så kallad airboat, en särskild slags båt som svävar fram över våtmarkerna. Vi kommer att hänföras av det fantastiska ekosystemet i de lummiga våtmarkerna och vår kapten stannar vid strategiska platser. Detta blir en dag att minnas. Eftermiddag och kväll på egen hand.

Fredag 30 november - Ombordstigning
Efter en god frukost är det dags att ta oss till vårt fartyg som väntar i hamn, 4-stjärniga Norwegian Star. Ombord serveras en god lunchbuffé och viberäknar lämna hamnen klockan 17.00. Här finns gott om tid att packa upp i lugn och ro och bekanta sig med vårt nya hem de nästkommande 14 nätterna.

Lör/sön 1–2 december - Till havs
Under dessa dagar seglar vi till havs. Passa på att upptäcka allt vad vårt magnifika fartyg har att erbjuda. Njut av en god dryck i solen vid poolen, unna dig en spa-behandling (mot tillägg), gå på föreläsning och missa inte de fantastiska showerna som hålls varje kväll.

Måndag 3 december - Cartagena
Den gamla delen av Cartagena är listad på UNESCOS världsarvslista och blev därmed Colombias första listning. Passa på att njuta av en kopp äkta colombianskt kaffe på någon av de mysiga uteserveringarna eller gör ett besök innanför stadens murar där vi möts av pastellfärgad kolonialarkitektur, vindlande gränder och romantiska katedraler.

Tisdag 4 december - Panamakanalen
Idag sker en av resans höjdpunkter! Vi färdas genom Panamakanalen. Denna 77 km långa kanal slutfördes av amerikaner 1924 efter tidigare insatser av fransmännen på 1880-talet. Själva konstruktionen är bland de mest omfattande ingenjörsprojekt som någonsin genomförts. Kanalen har en stor betydelse för sjöfarten eftersom fartyg inte behöver färdas via Kap Horn vid Sydamerikas sydspets. Kanalen tar vårt fartyg från Karibiska havet till norra Stilla havet.

Onsdag 5 december - Till havs
Ta tillfället i akt att på denna dag till havs spendera lite tid med nyfunna vänner, njut av den utmärkta servicen eller bara koppla av under din semester. 

Torsdag 6 december - Costa Rica
Välkommen till Costa Rica! Detta relativt lilla land till ytan är ändå en av världens mest variationslika land när det kommer till ekologiskt. Landet tar endast upp 0,3 procent av jordens yta men är ändå hemmaort till mer än 5 procent av jordens alla växt-och djurarter. Passa därför på att boka en utflykt från Puntaarenas till såväl regnskog som kaffeplantager, garanterat ett minne för livet.

Fredag 7 december - Corinto
Corinto är en kommun i Nicaragua med lite över 18 000 invånare (2012). Den ligger vid Stilla havet i den västra delen av och Corinto är har Nicaraguas största och viktigaste hamn vilket vi besöker under denna dag.

Lördag 8 december - Puerto Quetzal
Idag anländer vi till Guatemala i Mellanamerika och närmare bestämt landets största hamnstad Puerto Quetzal. Norröver finns kaffe- och sockerplantager och många vulkaner. Rederiet har en utflykt att förbeställa där man kan besöka den världsarvslistade staden La Antigua.

Söndag 9 december - Till havs
Idag passar vi på att njuta av fartygets alla faciliteter till havs.

Måndag 10 december - Acapulco
Acapulco, eller Acapulco de Juárez som det officiella namnet är ligger i södra Mexiko och är den största staden i delstaten Guerrero vid Stilla havets kust ca 30 mil söder om Mexiko City. Acapulco fick en betydande roll inom spanska imperiet då handeln mellan Kina och Filippinerna gick genom Acapulobukten, i dag är dock staden främst känd för sin turism och vackra stränder.

Tisdag 11 december - Till havs
Vi passar på att njuta av fartygets alla faciliteter under denna dag till havs.

Onsdag 12 december - Cabo San Lucas
Denna dag kommer vi fram till Cabo San Lucas som är ett riktigt semesterparadis.Det är faktiskt känt som en av världens vackraste kustlinjer, Baja California som ligger vid semesterorten Cabo San Lucas. Detta är stoppet för den som älskar härliga stränder och varmt soligt väder. Simma, snorkla eller slappa i solstolen.

Onsdag 13 december - Till havs
Innan vi anländer till vår slutdestination Los Angeles seglar vi till havs. Njut ombord på din freestyle” kryssning och den kravlösa tillvaron du befinner dig i. 

Torsdag 14 december -Los Angeles
Väl framme i Änglarnas stad eller Los Angeles och vi får en kortare sightseeingtur av denna häftiga stad innan vi beger oss till flygplatsen och påbörjar vår resa hemåt.

Fredag 15 december - Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
På förmiddagen ankommer vi till Sverige efter ett kort flygbyte i Europa. Välkommen hem efter en oförglömlig resa, fantastisk kryssning och med minnen för livet.


Pris per person i delad hytt/delat dubbelrum:

Insideshytt - Pris fr. 35.800:-
Utsideshytt - Pris fr. 40.000:-pers
Balkonghytt - Pris fr. 46.200:-/pers

I priset ingår
• Svensktalande färdledare under hela resan
• Engelsktalande lokalguide i Miami
• Flyg från Stockholm/Köpenhamn/Göteborg med byte i Europa vid ut- och hemresa från Miami. 
• Dagsaktuella flygskatter (kan komma att ändras vid biljettering)
• 2 övernattningar på Residence Inn-Sunny Isles Beach inklusive frukost
• Ankomst- och avresetransfer
• Sightseeing i Miami (max 5 h) inklusive engelsktalande guide den 29 november
• Del i dubbelhytt (insides) ombord på Norwegian Star inklusive helpension och All Inclusive dryckespaket ombord, serviceavgift (=dricks), skatter och hamnavgifter. (Fråga gärna oss vad som ingår i ert dryckespaket och vad som betalas mot tillägg ombord)

{{promo.ShortDescription}}

Flygresa från Stockholm - Göteborg - Oslo och Köpenhamn

Paketera din kryssning med flyg och få ett bättre skydd mot eventuella flygförseningar och strejker.

Vi hjälper dig att boka flyg från Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn till den avresehamn som din kryssning utgår ifrån. Vi gör allt för att hitta bästa anslutningen så att din resa skall bli så bekväm och prisvärd som möjligt. Boka flyg och kryssning samtidigt så blir din kryssningsresa en paketresa vilket är det bästa skyddet mot flygförseningar, strejker och andra oföutsedda händelser.

  • Dag
  • Hamn
  • Ankomst
  • Avresa
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Visa fler {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

NORWEGIAN STAR

Norwegian Star och systerfartyget Norwegian Dawn är stora, rymliga mycket välutrustade fartyg.

Ombord finns allt du behöver för en fantastisk kryssning, ja här finns faktiskt allt du kan förvänta dig och lite till. Fartyget genomgick en heltäckande renovering och uppfräschning under 2016.

Fartyget har 14 valmöjligheter när du skall välja var du skall avnjuta kvällens middag, 9 barer, fitness center, spa och mycket mycket mera.

Fakta
Längd 294 m Bredd 32 m Antal passagerarna 2348 st Byggår 2001 / Renov. 2016
Vikt 91 740 GT Fart 23 knop Antal däck 14

Välj hyttPris för {{adultsCount}} Vuxna , {{childrenCount}} Barn -Flygresan är inkluderad i ditt pris ovan

{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} vuxna + {{ childrenCount }} barn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Liknande kryssningar