LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Vi har för tillfället problem med att visa avresedatum och priser på den kryssning du valt.

Vi jobbar på att lösa problemet inom kort. 

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
Premium All Inclusive!

Kryssning - Stora Medelhavsresan

Norwegian Spirit - Venedig till Barcelona

Denna vackra 12-dagarskryssning har tre till havs-dagar där du har möjlighet att utnyttja alla faciliteter ombord på fartyget och den täcker in de mest populära och storslagna städerna i Medelhavet.

Kryssningen startar i romantiska Venedig, staden med alla kanaler och broar. Ingen stad i världen är som Venedig! Nästa stopp är Dubrovnik i Kroatien. Den medeltida gamla stadskärnan är med på UNESCO's världsarvslista och ligger vackert på en udde i Adriatiska havet. Strosa i gamla stan på egen hand eller följ med på en av utflykterna som rederiet ordnar.

Dag 5 och 6 är fartyget i Grekland. Huvudstaden Aten med sin rika och spännande historia. Ät en lunch på någon av alla mysiga restauranger i Plaka, besök Akropolis eller ta tunnelbanan till Glyfada - Atens riviera. Heraklion, Kreta. Här väljer många att besöka palatset Knossos från 1300-talet.

Dag 8,9 och 10 gör vi stopp i några av Italiens vackraste städer. Palermo på Sicilien, Rom och Livorno som ligger i närheten av Florens. Fantastisk mat och vackra vyer i Palermo, känn historiens vingslag, släng en lyckoslant i Fontana di Trevi och bli hänförd av konsten Sixtinska kapellet i Rom. I Florens rekommenderas ett besök på Uffizierna, ett av världens mest kända konstmuseum, här hänger målningen Venus födelse.

Kryssningen avslutas med ett besök i den vackra medeltidstaden Marseille, Frankrike,innan Norwegian Spirit är framme vid resans mål, Barcelona.

{{promo.ShortDescription}}

Flygresa från Stockholm - Göteborg - Oslo och Köpenhamn

Paketera din kryssning med flyg och få ett bättre skydd mot eventuella flygförseningar och strejker.

Vi hjälper dig att boka flyg från Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn till den avresehamn som din kryssning utgår ifrån. Vi gör allt för att hitta bästa anslutningen så att din resa skall bli så bekväm och prisvärd som möjligt. Boka flyg och kryssning samtidigt så blir din kryssningsresa en paketresa vilket är det bästa skyddet mot flygförseningar, strejker och andra oföutsedda händelser.

  • Dag
  • Hamn
  • Ankomst
  • Avresa
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Visa fler {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

NORWEGIAN SPIRIT

Norwegian Spirit är ett vackert och välplanerat mellanstort fartyg. Fartyget har mycket bra faciliteter för de sportintresserade och för barn och ungdomar.

Fartyget har 14 valmöjligheter när du skall välja var du skall avnjuta kvällens middag, 10 barer, fitness center, spa och mycket mycket mera.

Fakta
Längd 269 m Bredd 32 m Antal passagerarna 2018 st Byggår 1998 / Renov. 2016
Vikt 75 904 GT Fart 24 knop Antal däck 10
{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} vuxna + {{ childrenCount }} barn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Liknande kryssningar