LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Vi har för tillfället problem med att visa avresedatum och priser på den kryssning du valt.

Vi jobbar på att lösa problemet inom kort. 

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
50% för 2:a pers - dras av vid bokningen.

Antarktis höjdpunkter

MS Midnatsol - från Ushuaia

Gör dig redo för ditt livs äventyr - Boka en plats på expeditionskryssningen med MS Midnatsol till Antarktis & du kommer få en mycket spektakulär och minnesvärd upplevelse. Din resa startar med sommar och värme i Buenos Aires, Argentinas pulserande huvudstad för att sedan ta dig till den magnifika och mäktiga isen på Antarktis. 

Fartyget väntar på dig i Eldslandet/Ushuaia för att ta dig över Drakesundet. Under överfarten kan du förbereda dig genom att lyssna på kunniga och inspirerande föreläsare. Du kan vistas ute på däck för att följa sjöfåglarnas "dans" i suget efter fartyget. Kanske har du lyckan att få se den mäktiga vandrande Albatrossen glida med vinspetsarna strax ovanför vattenytan?
Väl framme på Antarktis inser du snabbt att du har ett av planetens mest isolerade områden framför dig. Du kommer att få följa med på flera landstigningar, tas med på cruising med de små rib-båtarna och du kommer att ha alla möjligheter till fantastiska foton på isberg, pingviner, sälar och valar. Det gäller att vara beredd och alltid ha kikare & kamera till hands.

Ombord på MS Midnatsol är det hela tiden något på gång, temadagar, filmdagar, grillning ute på däck (eller i land) och dessutom flera kostnadsfria föredrag för den som vill lära sig mer om området du just upplever. 

På den här resan finns det skandinavisktalande personal ombord på fartyget och flera i besättningen kommer från Norden. Det kan kännas tryggt för dig som inte är så resvan men vill uppleva äventyret!

Var uppmärksam på att alla turer i Antarktis kan få programändringar om väder- och isförhållande gör det nödvändigt.

I priset ovan ingår:

- Expeditionsresa i vald hyttkategori, helpension 
- En hotellnatt inklusive frukost i Buenos Aires före avresa med MS Midnatsol
- Transfer mellan hotell och flygplats i Buenos Aires, samt flygresa Buenos Aires-Ushuaia T&R, samt transfer till fartyget
- Landstigningar i polarcirkelbåtar, aktiviteter ombord och iland enligt dagsprogram 
- Engelsktalande expeditionsteam som ger dig intressanta föreläsningar ombord och följer med på landstigningar
- Kaffe/te ombord

Tillkommer: Flygresa från vald destination till Buenos Aires T&R (vi erbjuder flygpaket),  måltidsdrycker ombord, valfria tillvalsutflykter och ev dricks, reseförsäkring och avb.skydd

Övrigt: Varma sköna, bekväma stövlar att låna finns ombord. Det är obligatoriskt med hälsodeklaration för alla resor till Antarktis.

{{promo.ShortDescription}}

  • Dag
  • Hamn
  • Ankomst
  • Avresa
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Visa fler {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

MS Midnatsol

Fartyget tar upp till 1 000 passagerare och har runt 650 bäddar och 45 bilplatser. Fartyget är byggt 2002 och är ett av Hurtigrutens flottas modernaste fartyg. Fartyget har stora, utsiktssalonger, sviter (vissa med balkong) och bekväma hytter, utomhus kan du njuta i en varm jacuzzi under stjärnorna.

M/S Midnatsol är systerfartyg till M/S Trollfjord. Fartyget har modern design och arkitektens inspiration har varit sommaren längs kusten.

Fartyget är färgrikt med spännande och modern konst i flera former. Stora glasytor släpper in naturen och ljuset, och ger en genomgående känsla av natur. Båten har utomhusjacuzzi och tillgång till internet.

Fakta
Längd 135,75 m Bredd 21,5 m Antal passagerarna 1000 Byggår 2003
Vikt 16 151 GT Fart 15 knop Antal däck 10
{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} vuxna + {{ childrenCount }} barn ({{childrenAges[$index]}}, år),
{{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

50% för 2:a pers - dras av vid bokningen.

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Liknande kryssningar