Trygg bokning hos Cruise Market

Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga innan, under och efter sin resa. Här har vi samlat våra rederiers generösa av- och ombokningsvillkor – allt för att du tryggt ska ha möjlighet att boka just din drömkryssning. Våra rederier har också många fina erbjudanden och rabatter som en extra bonus på en redan bra deal!

Med ett av Nordens bredaste utbud av kryssningar, branschens bästa specialistkompetens och genuin personlig service ger vi dig oförglömliga reseupplevelser. Det är enkelt att boka hos oss. Vi är din trygga hamn i detta hav av kryssningar.

Kontakta oss på: 054-10 24 50 eller på mail info@cruisemarket.se så hjälper vi dig!

AKTUELL KAMPANJ: Avboka upp till 48h innan avresa

När du bokar en kryssning med Norwegian Cruise Line gäller just nu deras Peace of Mind kampanj.

Bokar du en kryssning med avresa från 1 jan - 31 oktober 2021 har du som gästa rätt att avboka upp till 15 dagar innan avresa.

Vid avbokning betalas ditt inbetalda belopp ut på en Future cruise credit som kan användas på valfri kryssning i Norwegian Cruise Lines utbud med avresa innan 31 december 2022. 

Gäller nybokningar.

Norwegian Cruiseline kräver att alla ska vara vaccinerade som kliver ombord på fartygen och att det ska ha gått mint 14 dagar från vaccination. Gäller till och med 31 oktober.

Hurtigruten

Boka tryggt

* Gratis ombokning om det är mer än 31 dagar till avresa, till andra datum fram till 31 december 2022.
Gäller för alla halva rundturer och kortare resor fram till 30 juni 2022.

* Gratis avbokning mot tillgodo som kan användas på senare resa, dock senast 31 december 2022.

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.