Trygg bokning hos Cruise Market

Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga innan, under och efter sin resa. Här har vi samlat våra rederiers generösa av- och ombokningsvillkor – allt för att du tryggt ska ha möjlighet att boka just din drömkryssning. Våra rederier har också många fina erbjudanden och rabatter som en extra bonus på en redan bra deal!

Med ett av Nordens bredaste utbud av kryssningar, branschens bästa specialistkompetens och genuin personlig service ger vi dig oförglömliga reseupplevelser. Det är enkelt att boka hos oss. Vi är din trygga hamn i detta hav av kryssningar.

Kontakta oss på: 054-10 24 50 eller på mail info@cruisemarket.se så hjälper vi dig!

Norwegian Cruise Line

När du bokar en kryssning med Norwegian Cruise Line gäller just nu deras Book whith confidence kampanj.

Bokar du en kryssning med avresa från idag och fram till 31 mars 2022 har du som gästa rätt att avboka fram till 24 timmar innan ombordstigning, av följande skäl.

- Om de lokala myndigheterna förbjuder icke-nödvändiga resor utomlands.

Om, efter att du har säkrat din bokning, din lokala myndighet ändrar reserestriktionerna till den destination du reser till vid tidpunkten för din segling och då innebär att du måste

- sätta dig i karantän när du återvänder hem.

- sätta dig i karantän vid ankomsten.

- eller att den destination där seglingen startar och/eller slutar är stängd för inresa för dig kopplat till medborgarskap.

Den som väljer att avboka kommer att få full återbetalning i form av en framtida kryssningskredit som gäller för alla publicerade seglingar till och med den 31 december 2022. 

Hurtigruten

Boka tryggt

* Gratis ombokning om det är mer än 31 dagar till avresa, till andra datum fram till 31 december 2022.
Gäller för alla halva rundturer och kortare resor fram till 30 juni 2022.

* Gratis avbokning mot tillgodo som kan användas på senare resa, dock senast 31 december 2022.