Kryssa från hemmaplan!

Det är en underlig tid vi lever i, men man vill kanske inte ge upp semesterdrömmarna.  Välj att ta en kryssning som startar i Skandinavien och undvik onödiga flygresor. Man kan även ta en positioneringskryssning som startar eller slutar på hemmadestinationen Stockholm eller Köpenhamn. En kryssning ger både barn och vuxna en semester kantad av nya intryck och sköna stunder.

På ditt flytande hotell får du smidigt med hela familjen till nya destinationer utan att behöva checka in och ut eller packa upp och ner. Ombord finns aktiviteter och underhållning för alla åldrar och restauranger där alla trivs.

Ta med mor- och farföräldrar, kusiner och vänner och få en underbar upplevelse tillsammans, samtidigt som ni lätt anpassar dagarnas innehåll till varje individ. Boka nu för de bästa priserna på det perfekta äventyret!

Kryssa från Stockholm

Kryssa från Stockholm och undvik flygresan!

Kryssa bekvämt ut från Stockholm. Både Costa Cruises och Royal Caribbean har 7 nätters kryssningar från Stockholm under sommaren 2021. 

Läs mer och boka här
right

Kryssa från Köpenhamn

Kliv på fartyget i Köpenhamn!

Startar din kryssning i Köpenhamn och undvik onödiga flygresor. De flesta av våra rederier har kryssningar under sommarhalvåret till den norska kusten.

Läs mer och boka här
right

Kryssa dit och flyg hem!

Positioneringskryssningar gör att du bara behöver flyga ena vägen och kryssa den andra!

Minimera flygningen med våra positioneringskryssningar till och från Norra Europa. Upplev Medelhavet, Kariben, Island eller brittiska öarna i kombination med vårt vackra Skandinavien.

Läs mer och boka här
right
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.