Kryssa från hemmaplan!

Det är en underlig tid vi lever i, men man vill kanske inte ge upp semesterdrömmarna.  Välj att ta en kryssning som startar i Skandinavien och undvik onödiga flygresor. Man kan även ta en positioneringskryssning som startar eller slutar på hemmadestinationen Stockholm eller Köpenhamn. En kryssning ger både barn och vuxna en semester kantad av nya intryck och sköna stunder.

På ditt flytande hotell får du smidigt med hela familjen till nya destinationer utan att behöva checka in och ut eller packa upp och ner. Ombord finns aktiviteter och underhållning för alla åldrar och restauranger där alla trivs.

Ta med mor- och farföräldrar, kusiner och vänner och få en underbar upplevelse tillsammans, samtidigt som ni lätt anpassar dagarnas innehåll till varje individ. Boka nu för de bästa priserna på det perfekta äventyret!

Kryssa från Stockholm

Kryssa från Stockholm och undvik flygresan!

Kryssa bekvämt ut från Stockholm. Vi har flertalet rederier som har kryssningar som utgår från Stockholm. 

Läs mer och boka här

Kryssa från Köpenhamn

Kliv på fartyget i Köpenhamn!

Starta din kryssning i Köpenhamn och undvik onödiga flygresor. De flesta av våra rederier har kryssningar under sommarhalvåret till den norska kusten.

Läs mer och boka här

Kryssa dit och flyg hem!

Positioneringskryssningar gör att du bara behöver flyga ena vägen och kryssa den andra!

Minimera flygningen med våra positioneringskryssningar till och från Norra Europa. Upplev Medelhavet, Kariben, Island eller brittiska öarna i kombination med vårt vackra Skandinavien.

Läs mer och boka här