LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Vilket rederi ska jag välja?

Nedan finner du en kort presentation av de rederier som CruiseMarket förmedlar kryssningar på.

Costa Cruises : Ett italienskt rederi som är mycket stolta över att segla under italiensk flagg, det italienska genomsyrar hela kryssningsupplevelsen, speciellt i mat, dryck, design ombord och underhållning. Costas fartyg har nästan uteslutande europeiska gäster, i alla åldrar. Det passar mycket bra för generationsresande, då det finns aktiviteter och utflykter som passar alla under de flesta av dygnets 2Costa_Fascinosa_Sol_på_däck4 timmar. Fartygen har även stora hytter jämfört med flera andra rederier.
Costa Cruises är ett rederi som passar utmärkt för barnfamiljer och har mycket generösa barnrabatter. Det är en informell stämning ombord och utbudet av aktiviteter ombord för barn och ungdomar är mycket stort. Barnklubbarna är gratis och har generösa öppettider.
Costa Cruises har speciella och orginella rutter och besöker hamnar som inte finns med i andra rederiers turer. De är även det rederi som har det mest omfattande utflyktsprogrammet. Ombord på Costa Cruises fartyg finner du även ett väldigt stort och bra SPA-program, Samsara.

Kryssningar med Costa Cruises

 

MSC : Ett italienskt rederi med internationell, classisk stil. Ombord på MSC's fartyg trivs gäster i alla åldrar. Hytterna är relativt stora om man jämför med flera andra rederier.
MSC är ett utmärkt alternativ om man söker en generationsresa. Här finns något somMSC_Fantasia_Poolomrade passar alla. Det erbjuds ett stort utbud av barnaktiviteter och barnklubbar för barn och ungdomar, dessutom finns det många intressanta utflykter att välja bland och ett stort härligt SPA, Aurea, för de vuxna. MSC har generellt sett mycket generösa barnrabatter och har även mycket bra priser på tilläggsprodukter, som dryckes- och restaurangpaket.
Underhållningen ombord håller hög kvalitet och kommer skänka glädje till gäster från både när och fjärran. Många olika scener och dansgolv på fartygen erbjuder olika musikstilar för att tillfredställa så många gästers musiksmak som möjligt.

Kryssningar med MSC

 

Norwegian Cruise Line : Rederiets produkt riktar sig mest mot par och kompisgäng, men barnfamiljer och andra skulle inte känna sig obekväma ombord på ett av rederiets fartyg. Norwegian Cruise Line har ett mycket spännande utbud av kryssningar med bra spridning över hela vår jord.
Ombord på, framförallt de nyarefartygen, finns väldigt mycket aktiviteter ombord med stora och långa vattenrutschkanor, vattenlanNCL_Breakaway_soldack_vattenrutchd, biografer, klätterväggar och hinderbanor.
Att kryssa med Norwegian Cruise Line är väldigt informellt då de har sitt koncept Freestyle Cruising, vilket betyder att det inte finns några speciella sittningstider. Utbudet av restauranger, cafeér och barer ombord Norwegian Cruise Lines fartyg är mycket stort och varierat och håller mycket hög klass.

Kryssningar med Norwegian Cruise Line

 

Royal Caribbean : Idag har Royal Caribbean de tre största kryssningsfartygen i världen och här har det inte sparats på krutet för att ge gästerna en häftig kryssningsupplevelse med wow-faktor. Ombord finns ett väldigt stort utbud av aktiviteter, som linbana, vattenland, vattenrutschkanor, surfsimulator, klättervägg och rollerbladebana. Royal Caribbean erbuder förstklassiga uppsättningar av Broadway-shower som Hairspray, Chicago och Mamma Mia.RCCL_Aquateater_Show_Allure_of_the_Seas
Alla passar att kryssa med Royal Caribbean. Gästerna kan själva välja om de önskar en informell kryssning eller om de vill klä upp sig för formell middag. Ombord finns ett mycket stort utbud av restauranger, cafeér och barer. Menyerna har rätter influerade från amerikanska och exotiska kök, men den gemensamma nämnaren är att alla rätter är lagade med kärlek och stort kunnande.

Kryssningar med Royal Caribbean Cruise Line 

 

Celebrity Cruises : Ombord på en Celebrity-kryssning är det lugn och ro. När du kryssat med dem, lämnar du fartyget utCelebrity_Solstice_Relax_i_Spavilad efter dagar ombord i en solstol på däck eller i SPA-avdelningen där du fullt ut kan njuta av den mycket höga servicen ombord. Kryssar du med Celebrity Cruises får du även med dig fantastiska resminnen och nya intryck från exotiska platser, rederiet har längre stopp i land än många andra rederier så man har verkligen en chans att få uppleva alla fantastiska platser där fartyget stannar till under kryssningen.

Kryssningar med Celebrity Cruise Line

 

Princess Cruises : Ombord på ett Princess Cruises fartyg är det lugnt och skönt. Designen ombord är stilren och klassisk med mycket detaljer i marmor och glas. Ombord finns många aktiviteter men inte lika mycket som på många andra rederier, man har här mer fokuserat på atPC_Royal_Princess_Atriumt erbjuda lugn och ro. Lotus SPA finns till gästernas förfogande. Kvällstid erbjuds shower i fartygets teater och många av rederiets fartyg har utomhusbio.
Princess Cruises har många speciella och unika kryssningsrutter, framför allt i Karibien och Alaska. Man har också längre stopp iland än många andra rederier för att verkligen kunna utforska och upptäcka platserna de besöker under kryssningen. Det är även ett av de få rederier som har en Jorden runt-kryssning.

Kryssningar med Princess Cruise

 

CruiseMarket förmedlar kryssningar med mycket hög standard, med rederier som Seaborn, Azamara, Seadream och Silversea.

CruiseMarket är även återförsäljare för StarClipper som förmedlar resor med stora segelfartyg runt om i världen.

Kryssningar i Medelhavet
Kryssningar i Karibien