LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Välkommen till vår nya sajt
 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Flyg & Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  {{puff.Destination}}

  {{puff.SourcePlace}}

  {{puff.CruiseLineName}}

  {{puff.CruiseLineType}}

  {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers
    Mindre
  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  {{puff.CruiseLineType}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
  Mer  
Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}
 
 

Välkommen till vår nya sajt

Du har nu tagit steget mot det ultimata sättet att resa och att uppleva nya platser runt om i hela världen - Att resa på kryssning innebär lata, lyxiga dagar till havs och spännande dagar i hamn. Välkommen att skicka in din bokning till oss här på egen hand eller kontakta en av våra kunniga säljare på mail eller teelfon - Vi guidar dig lätt vidare till rätt kryssning bland vårt stora utbud.

Kryssning är en väldigt prisvärd form av semester. Det är inte bara själva boendet som ingår i resans pris, utan även helpension, all underhållning - nattklubbar, från glittrande shower till bio, gym, barnklubbar, vattengymnastik och de flesta aktiviteter. I många kryssningar får man all inclusive där även drycker ingår. Vilket betyder att du kan lämna plånboken i hytten och njuta till fullo av din semester.
Vi har ett stort utbud och bredd, ja det finns många fler kombinationer och kryssningar än vad som får plats här på hemsidan. Tveka inte att fråga oss så hjälper vi dig hitta resan just för dig!

Nedan finner du ett urval av världens alla hörn där vi kan erbjuda dig en kryssning.


Medelhavet 

AZAMARA_Grekland_Santorini3En Medelhavskryssning ger dig sol, värme, härliga bad och spännande storstäder. Du kommer träffa många olika människor, kulturer, historia och språk. Flygresan till en av Medelhavets kryssningshamnar är dessutom relativt kort och bekväm, så på kort tid hinner du uppleva oerhört mycket.

 


Karibien

CARN_Karibien_Strand_palmerEnligt de flesta är en karibienkryssning den perfekta semestern och många drömmer om att någon gång få uppleva en. Idag är det inte bara de rika och berömda som åker till Karibien på kryssningssemester. Det finns något för alla plånböcker och smaker.
En "caribbean cruise" kan börja och sluta nästan var som helst i Karibien, USA eller Mexiko. Men oftast börjar karibienkryssningen i Miami eller Fort Lauderdale.


Dubai

MSC_Dubai_Burj alDubai är ett av de främsta resmålen i Mellanöstern. Beläget mellan Indiska Oceanen och Persiska viken ligger Dubai som är ett av de sju schejkdömen i Förenade Arabemiraten. Under vintersäsongen råder svenskt högsommarväder. För inte så länge sedan var här ett enkelt ökenområde, primitivt med kamel som transportmedel och långt mellan byarna. Förändringen till idag är stor med ett modernt och väl fungerande land, fantastisk shopping, lyxiga hotell, vänlig service, breda motorvägar och underbara sandstränder. Dubai är ett perfekt land att turista i.


Norra Europa, Östersjön och Norges kust

MSC_StPetersburgUpptäck det bästa av Nordeuropa. Bli bländad av skönheten och det storslagna i det rika landskapet. Upptäck de mest intressanta städerna och de stämningsfulla norska fjordarna, njut av bedövande scenerier längs de engelska och skotska kusterna eller upplev Östersjön med dess historia och vackra städer.


Kanarieöarna

NCL_Kanarieöarna_Madeira-2Det är lätt att förstå varför Kanarieöarna under så lång tid varit en favorit för många svenskar. Sol, hav och härlig sommarvärme på vinterhalvåret borgar för en skön och avkopplande semester.
Så gör som så många svenskar redan gjort - Byt ut charterresan mot en kryssning och få fler upplevelser för pengarna.