LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 26 - Stockholm på Sveavägen 16

Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Lugna kryssningar

Det är inte alla kryssningskunder som söker häftiga vattenland, aktiviteter hela dagen och dans hela natten. För oss finns det några rederier som passar bättre än andra. Nedan listar vi de rederier och koncept vi rekommenderar för gäster som vill åka iväg för att ladda batterierna och ta det lugnt.

Princess Cruises :  Rederiet har generellt en vuxen publik och utbudet av underhållPC_Ruby_Princess_Sanctuaryning är därför riktat mest till vuxna. Kvällstid finns utomhusbio, show på fartygets teater men även flera dansgolv med olika musikstilar representerade. Man erbjuder gästerna kurser i till exempel fotografering, keramik, vinprovning och matlagning.
Ombord på Princess Cruises fartyg finns många olika restauranger att välja bland, det finns både buffetrestaurang och specialrestauranger med influenser från världens alla hörn.
I Lotus SPA erbjuds sköna behandlingar för både kropp och ansikte i en lugn och harmonisk miljö.
 

MSC Yacht Club : Avskildhet, exklusivitet och exeptionell service - så beskriver MSC själva sin produkt MSC Yacht Club. MMSC_ButlerSC Yacht Clubs har en egen avskild avdelning på fartyget och sviterna ligger alla föröver på fartyget. De har en egen lounge, Top Sail Lounge med panoramautsikt, en egen restaurang med eget kök. Ett eget poolområde med både vanlig pool och bubbelpool. MSC Yacht Clubs gäster har även tillgång till butler och conciergeservice dygnet runt och möjlighet att boka privata utflykter med egen guide. Det ingår även tillgång till Aurea Spa och vissa behandlingar.
 

The Haven by Norwegian Cruise Line :  På en egen avdelning ombord på fartyget fNCL_Getaway_HavenSpa_Svit-2inns sviter och villas med extra fina produkter i hytten och extra ordinär service. Gästerna i The Haven har tillgång till butler och concierge-service dygnet runt. Redan vid bokning får ni kontakt med concierge teamet er för att hjälpa er förboka utflykter, middagar, SPA-behandlingar eller vad ni än önskar. Bor man i The Haven har man självklart möjlighet att äta i alla specialrestauranger ombord, men man har även en egen Haven restaurang för frukost och lunch. The Havens gäster har tillgång till en egen, exklusiv Courtyard med egen pool, bubbelpool, soldäck och bar

Holland America Line : OmHAL_deckstolar_ombordbord på Holland America Line finns alla bekvämligheter man kan önska sig Men valet att ägna sig åt någon av aktiviteterna som erbjuds ombord eller bara ta det lugnt i en solstol på däck är helt och ållet ditt. Det finns barnklubbar på fartygen men rederiets primära målgrupp är vuxna resenärer som önskar en kryssning i bra klass med god service och god mat.