LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 24

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Flyg & Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Fartyg: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Vårt sociala ansvar

Cruise Market och Resia Travel Group tar ett långsiktigt socialt ansvar (CSR) och arbetar med etik och sociala frågor i alla led. Att göra medvetna val och ta ansvar för det vi gör är en självklarhet för oss. Grunden för vårt hållbarhetsarbete vilar på våra värderingar - respekt, kompetens och energi.

Vi stöttar olika sociala initiativ med ett långsiktigt engagemang i form av såväl ekonomiska som mänskliga resurser för att verka som en positiv kraft i samhället.

Vi är emot alla former av illegala och exploaterade former av turism och ställer krav på att våra samarbetspartners och leverantörer respekterar barns rättigheter som är formulerade i FN:s barnkonvention. Däribland förbud mot barnarbete, tvångs- och straffarbete, samt en minimiålder för arbete.

Travelife

Vi arbetar enligt certifieringen Travelife, ett internationellt hållbarhetsprogram som främjar ett hållbart tänkande inom turism- och reseindustrin. Travelife ägs av den icke-vinstdrivande organisationen ABTA, The Travel Association, och fokuserar i sitt arbete på miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter.

Tillsammans med ECPAT mot barnsexhandeln

Resia var den första svenska resebyråkedjan som startade ett samarbete med ECPAT genom att signera deras uppförandekod The Code. Förutom ett finansiellt stöd bidrar vi aktivt till att minska barnsexturismen genom att kommunicera med kunder och leverantörer om problematiken samt guida dem i hur de kan bidra till att minska spridningen.

Vi utbildar också våra medarbetare och har infört ECPAT:s arbetsplatspolicy inom Resia Travel Group.

Sociala initiativ

Barnhemmet Novy Dom i Ukraina

Sedan 20 år har vi ett engagemang för barn i Ukraina. På senare år genom kontakt med familjehemmet Novy Dom i Reni, en mycket fattig del av Ukraina. Där får barn som lever i yttersta misär och vars föräldrar är oförmögna att ta hand om dem, bo i en lugn och trygg miljö som kan ge dem framtidstro och möjlighet till skolgång. Idag kanaliseras vår stöttning till de drygt 20 barnen via stiftelsen New Hope Reseindustrins Barnfond. Våra medarbetare har möjlighet att bidra genom ett månatligt löneavdrag som dubbleras genom Resia Travel Group.

Integration med hjälp av Opportunity Day

Syftet med Opportunity Day är att samla människor från olika delar av Göteborg för att fokusera på vinsterna med en fungerande integration. Resia Travel Group har stöttat initiativet sedan starten för att verka för en ökad inkludering på arbetsmarknaden och för att utveckla mångfalden inom vår egen verksamhet.

A Reaching Hand stöttar fattiga i Kapstaden

Sedan 2011 stödjer vi organisationen A Reaching Hand som drivs av en svensk kvinna vid namn Karin Hole. Organisationens verksamhet är inriktad på att hjälpa barn, ungdomar, ensamstående mammor och familjer i några av Sydafrikas mest fattiga områden.