LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 24

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Flyg & Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Fartyg: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Princess Cruises

Princess bygger sina fartyg med hög miljöstandard och har investerat miljontals dollar i teknik som förhindrar föroreningar. Detta är en viktig investering då rederiet är engagerade i den marina miljön för framtida generationer.

1993 lanserade Princess Cruises ett miljöprogram, Planet Princess, detta för att uppmuntra och inspirera besättningsmedlemmar och gäster att ta vara på vår miljö och haven de seglar på. 2006 fick Princess Cruises certifieringen Environmental Management System. Personalen ombord får utbildning i vad som krävs för att uppnå rederiets miljömål.

Utvalda delar i Princess Cruises hållbarhetsarbete är:

 • Vatten - De bunkrar vatten från hamnar där de vet att vatten är rikligt, högt i kvalitet och kostar mindre än bränslet som behövs för att producera vatten ombord. Vatten är en dyrbar råvara och de ber sina gäster och besättning att ta hänsyn till förbrukning ombord.
 • Avfallshantering - Princess Cruises har investerat miljontals dollar för att utrusta sina fartyg med state-of-the-art avfallshanteringsutrustning för att bearbeta det avfall som genereras under en kryssning och Planet Princess har tagit många steg för att minska mängden fast avfall.
 • Minimera användningen av plast - Princess följer strikt lagarna som förbjuder avlägsnandet av plastmaterial till sjöss. Med tiden har Princess omformat sitt förpackningskrav för att minska antalet plastdetaljer som tas med ombord. Plast har ersatts av andra biologiskt nedbrytbara material eller helt försvunnit i den mån det går.
 • Sortering och återvinning - De har återvinningsfack för glas, aluminium, pappersprodukter och liknande för passagerare. Sen ser personalen till att skräpet återvinns korrekt, förbränns eller lagras för landning i land till en godkänd sopmottagningsanläggning.
 • Förebyggande av oljeföroreningar - Förebyggande av oljeutsläpp är viktigt för Princess Cruises. Ingenjörer underhåller utrustning enligt tillverkarens anvisningar för att förhindra att oljan släpps ut i miljön. Besättningsmedlemmar är utbildade att inspektera utrustning för oljeläckage före användning av den utrustningen.

Princess Cruises kryssningar i Karibien

På ett Princess Cruises fartyg är det lugnt och behagligt och stoppen är långa så att du verkligen ska få tid att uppleva de underbara destinationerna.

Hitta din Karibienkryssning med Princess Cruises här

Princess Cruises kryssningar i Medelhavet

En kryssning i Medelhavet ger dig bra variation med vackra vyer, storslagna sevärdheter, stränder, bra shopping och oslagbara matupplevelser.

Hitta din Medelhavskryssning med Princess Cruises här