LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Vi har för tillfället problem med att visa avresedatum och priser på den kryssning du valt.

Vi jobbar på att lösa problemet inom kort. 

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
Dryckespaket på köpet!

Kryssning - Res i grupp, Karibiska drömmar

Celebrity Reflection - från Fort Lauderdale

Din dröm om Karibien kan bli verklig genom denna gruppresa där vi på vårt 4-stjärniga fartyg tillbringar 12 nätter i de södra delarna av Karibien. Hela tiden finns vår svensktalande färdledare med oss. Vi bjuds på helpension ombord och det ingår även ett dryckespaket att njuta utav.

Välkommen att följa med på en riktig drömresa!

Dagsprogram

Lördag 24 november - Stockholm
Vi avreser från Stockholm och efter ett kort byte i Europa når vi Miami, lilla Havanna. Här kommer vi tillbringa de närmsta två dagarna och göra en gemensam utflykt men även ha möjlighet att utforska denna fantastiska stad på egen hand.

Söndag 25 november - Miami
Denna dag är fri för egna aktiviter. Passa på åka till South Beach och se de fina stränderna eller besök Saw Grass Mills som är en av de största outlet shopping centren i USA.

Måndag 26 november - Fort Lauderdale
Efter frukost packar vi ihop för att gemensamt åka på en sightseeing av Fort Lauderdale innan vi färdas till Fort Lauderdales hamn där vårt 4-stjärniga fartyg Celebrity Reflection ligger vid kaj. Väl ombord avnjuter vi av en god lunchbuffé samt bekantar oss med vårt fartyg som blir vårt hem de
nästkommande 11 nätterna.

Tisdag 27 november - Till havs
Passa idag på att njuta av fartygets alla faciliteter. Det finns möjlighet att ligga vid poolen, njut och slappa- du har semester! Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som gör resan än bättre.

Onsdag 28 november - George Town, Grand Cayman
Caymanöarna består av tre öar, den större Grand Cayman och de mindre Cayman Brac och Little Cayman. Ögruppen upptäcktes först av Christofer Columbus år 1503, han kallade öarna ”Las Tortugas” på grund av den stora mängd sköldpaddor som fanns på öarna. Vi anländer till huvudorten George Town på Grand Cayman och kommer rakt in i shoppingdistriktet. Shoppingen och tex. taxfree reglerna är kända men den främsta attraktionen på denna ö är Seven Mile Beach, ”Karibiens bästa strand”. 

Torsdag 29 november - Till havs
Denna dag tillbringar vi till havs och njuter av fartygets alla faciliteter.

Fredag 30 november - Cartagena, Colombia
Den gamla delen av Cartagena är listad på UNESCOS världsarvslista och blev därmed Colombias första listning. Passa på att njuta av en kopp äkta colombianskt kaffe på någon av de mysiga  uteserveringarna eller gör ett besök innanför stadens murar där vi möts av pastellfärgad kolonialarkitektur, vindlande gränder och romantiska katedraler.

Lördag/Söndag 1–2 december - Oranjestad, Aruba
Aruba som är den minsta av de så kallade ABC-öarna. Ön har en mycket välmående ekonomi tack vare turistindustrin. Den pittoreska huvudstaden Oranjestad ligger på södra kusten nära den västra änden av ön. De holländska rötterna syns i stadens koloniala arkitektur och pastellfärger.  Oranjestad en underbar plats att utforska till fots, från sina palmkvarnar till gatorna till hamnen, vattnet och shoppingområdet.

Måndag 3 december - Willemstad, Curacao
Curaçao är en lång, torr och till största delen platt ö. Den sträcker sig ca 64 km från sydöst till nordväst och har ungefär samma nord-sydliga vinkel som sina systeröar Aruba i väster och Bonaire
i öster. Ön är ca 16 km som bredast och hela ytan uppgår till 444 km². De största havsvikarna finns från mellersta östkusten till längst ut på östra sidan, där huvudstaden och hamnstaden Willemstad  ligger. I och runt denna historiska stad bor de flesta av Curaçaos 140 000 invånare.

Tisdag 4 december - Kralendijk, Bonaire
Bonaire är en lite sömnig ö, åtminstone i jämförelse med många av sina grannar. Den karibiska kulturen är ordentligt nedtonad. Natur och kultur är i fokus och det finns egentligen inget nöjescentrum på ön. Huvudstaden på Bonaire är Kralendijk, som är det holländska ordet för korallrev. Staden har bara några tusen invånare och ett begränsat utbud av nöjen och shopping. Dock finns en hel del sevärdheter att besöka, som fyren Fort Oranje och Flamingos vid Gotomeer-sjön.

Onsdag/Torsdag 5–6 december - Till havs
Vi tillbringar två dagar till havs medan vi samlar våra minnen och tänker tillbaka på de upplevelser som vi fått vara med om på resan. Allteftersom vårt fartyg seglar tillbaka till Fort Lauderdale njuter vi av de goda måltider och enastående service som finns att tillgå och som gör vår färd än mer avkopplande.

Fredag 7 december - Fort Lauderdale
På morgonen kommer vi tillbaka till The Sunshine State, Florida där vi får möjlighet att se Miami under vår avresetransfer. Vår kunniga guide visar oss höjdpunkterna i staden innan vi ankommer till Miami internationella flygplats och vårt kvällsflyg tar oss tryggt och säkert hem till Sverige igen.

Lördag 8 december - Stockholm
Välkommen hem! Vid lunchtid ankommer vi till Sverige efter ett kort byte i Europa. Välkommen hem
med minnen för livet efter en oförglömlig 
resa och en fantastisk kryssning! 


Pris per person i delad hytt/delat dubbelrum:

Utsideshytt - Pris fr. 29.990:-pers
Balkonghytt - Pris fr. 31.190:-/pers

I priset ingår:
• Svensktalande färdledare under hela resan
• Engelsktalande lokalguide i Fort Lauderdale/ Miami
• Flyg från Stockholm. Byte i Europa vid ut och hemresa. Hemresan går från Miami
• Dagsaktuella flygskatter (kan komma att ändras vid biljettering)
• 2 övernattningar på Crowne Plaza Hollywood Beach (eller liknande) inklusive frukost mellan den 24–26 november
• Sightseeing i Fort Lauderdale (max 5h) den 26 november
• Ankomst och avresetransfer
• Del i dubbelhytt (utsides) ombord på Celebrity Reflection inklusive helpension och Classic All Inclusive dryckespaket ombord*, skatter & hamnavgifter samt dricks.  
• Underhållning och en mängd aktiviteter ombord

*I ditt Classic dryckespaketet ingår öl upp till $6 per servering, cocktail och drinkar upp till $8 per servering och vin upp till $9 per servering.

{{promo.ShortDescription}}

Flygresa från Stockholm - Göteborg - Oslo och Köpenhamn

Paketera din kryssning med flyg och få ett bättre skydd mot eventuella flygförseningar och strejker.

Vi hjälper dig att boka flyg från Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn till den avresehamn som din kryssning utgår ifrån. Vi gör allt för att hitta bästa anslutningen så att din resa skall bli så bekväm och prisvärd som möjligt. Din kryssning blir därmed en paketresa vilket är det bästa skyddet mot flygförseningar, strejker och andra oföutsedda händelser.

  • Dag
  • Hamn
  • Ankomst
  • Avresa
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Visa fler {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

Celebrity Reflection

Celebrity Reflection är Celebrity Cruises allra nyaste och mest innovativa fartyg, sjösatt 2012.
Tillsammans med sina fyra systerfartyg
Equinox, Eclipse, Solstice och Sillhouette tillhör hon "Solstice klassen". Fartyget har en makalös arkitektur, nyskapande design och är en av kronjuvelerna i Celebritys fartygsflotta.

Ingen detalj är för liten, ingen gäst viktig nog!
Alla fem fartygen i Solstice-klassen är mycket elegant inredda med ett stort utbud av restauranger och ett fantastiskt spa. På övre däck finns en stor riktig gräsmatta, en ganska fantastisk känsla när du befinner dig ute till havs.

Drygt 90% av fartygets hytter har havsutsikt och nästan alla har balkong!

Fakta
Längd 319 m Bredd 37 Antal passagerarna 3609 st Byggår 2012
Vikt 125 366 GT Fart 24 knop Antal däck 17
{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} vuxna + {{ childrenCount }} barn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Liknande kryssningar