LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Vi har för tillfället problem med att visa avresedatum och priser på den kryssning du valt.

Vi jobbar på att lösa problemet inom kort. 

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}

Kryssning - Nice, Aten, Malta, Rom

Brilliance of the Seas från Barcelona

När du kryssar med Royal Caribbean och Brilliance of the Seas får du känslan av att bo på ett flytande resorthotell. Packa bara upp resväskan en gång och slår upp ögonen på nya destinationer varje dag. På den här kryssningen får du besöka flera storstäder och uppleva många historiska sevärdheter - välj om du vill göra det på egen hand eller följa med på en av rederiet arrangerad utflykt.

Kryssningen startar i underbara Barcelona och går öster ut mot fantastiska kuststäder i Frankrike och Italien. Första stoppet är lxyiga staden Cannes - Pröva lyckan på något av stadens casinon, promenera längs strandpromenaden och gör avstickare för shopping eller fika. De två följande stoppen är i La Spezia i Toscana och Rom. Ta en utflykt till Pisa eller Florens och upplev något av det bästa Italien har att erbjuda under dagen i Rom.
Två dagar till havs för att njuta av fartygets alla faciliteter och för att runda Italien och sätta siktet mot Grekland. Historiska Aten, Jetsetön Mykonos och storslagna Santorini besöker ni innan fartyget vänder tillbaka till Barcelona.

Ombord på Brilliance of the Seas finns en mängd alternativ och möjligheter som du aldrig har sett på ett kryssningsfartyg tidigare. Här finns ett stort urval av nöjen, aktiviteter, restaurtanger och ett härligt soldäck - allt man behöver för en härlig kryssningssemester!

{{promo.ShortDescription}}

Flygresa från Stockholm - Göteborg - Oslo och Köpenhamn

Paketera din kryssning med flyg och få ett bättre skydd mot eventuella flygförseningar och strejker.

Vi hjälper dig att boka flyg från Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn till den avresehamn som din kryssning utgår ifrån. Vi gör allt för att hitta bästa anslutningen så att din resa skall bli så bekväm och prisvärd som möjligt. Din kryssning blir därmed en paketresa vilket är det bästa skyddet mot flygförseningar, strejker och andra oföutsedda händelser.

  • Dag
  • Hamn
  • Ankomst
  • Avresa
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Visa fler {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

Brilliance of the Seas

Brilliance of the Seas är ett av de fyra fartygen i Radiance-klassen i Royal Caribbeans stora fartygs-familj. Fartygen kännetecknas av den moderna superyacht-designen med stora glasytor som kompletteras perfekt med smakfulla möbler, tyger och en samling moderna konstverk och skulpturer.

Radiance-klassen har fler öppna ytor, balkonger och fönster än något annat kryssningsfartyg, så du glömmer kanske till och med bort att du är på en båt. Fartygen i Radiance-klassen har ett brett urval av aktiviteter och faciliteter så du kommer garanterat att hitta något som passar just dig.

Fakta
Längd 293 m Bredd 39 m Antal passagerarna 2500 st Byggår 2002
Vikt 90 090 GT Fart 25 knop Antal däck 12

Välj hyttPris för {{adultsCount}} Vuxna , {{childrenCount}} Barn -Flygresan är inkluderad i ditt pris ovan

{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} vuxna + {{ childrenCount }} barn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Liknande kryssningar