LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Vi har för tillfället problem med att visa avresedatum och priser på den kryssning du valt.

Vi jobbar på att lösa problemet inom kort. 

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}

Medelhavskryssning - Marseille, Malta och Sicilien

MSC Meraviglia - från Barcelona

Under våren 2017 lanseras MSC Cruises nyaste fartyg MSC Meraviglia! Hon kommer att kryssa i västra Medelhavet och du har chansen att följa med henne och se några av Medelhavets finaste och mest intressanta städer och platser.

I Marseille rekommenderar vi att du tar plats på en uteservering på strandpromenaden och njuter av havets läckerheter i en äkta bouillabaisse som enligt konstens alla regler ska innehålla sju olika fisksorter. Känn historiens vingslag på en utflykt till Pompeiji om du stoppar i Neapel och ta en shoppingrunda på Sicilien.

Traska i Tempelriddarnas fotspår i Valletta på Malta och njut av alla historiska platser i Rom där påvar och kejsare har varit före dig.

Ombord på MSC Meraviglia finns näst intill oändligt med aktiviteter och underhållning för både barn och vuxna.

{{promo.ShortDescription}}

Flygresa från Stockholm - Göteborg - Oslo och Köpenhamn

Paketera din kryssning med flyg och få ett bättre skydd mot eventuella flygförseningar och strejker.

Vi hjälper dig att boka flyg från Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn till den avresehamn som din kryssning utgår ifrån. Vi gör allt för att hitta bästa anslutningen så att din resa skall bli så bekväm och prisvärd som möjligt. Din kryssning blir därmed en paketresa vilket är det bästa skyddet mot flygförseningar, strejker och andra oföutsedda händelser.

  • Dag
  • Hamn
  • Ankomst
  • Avresa
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Visa fler {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

MSC MERAVIGLIA

MSCs allra nyaste fartyg som sjösätts under våren 2017 får namnet MSC Meraviglia.Meraviglia är det italienska ordet för underverk och rederiets nya flaggskepp kommer leva upp till namnet. Här kombinerar man design, komfort och den senaste teknologin som tillsammans kommer resultera i ett fantastiskt fartyg för både gäster och personal.

MSC fokuserade mycket på att deras nya juvel skulle vara snäll mot miljön och värna om att inte påverka det vatten som vi alla älskar att färdas på. Miljötekniken ombord på MSC Meraviglia är världsledande och hon kommer varken att släppa ut flytande avfall i vattnet eller rök- och CO2-utsläpp i luften. Hon är även byggd för att kunna docka i alla kryssningshamnar, vilket ger möjligheten till spännande rutter och stopp över hela världen.

Sin första säsong, sommaren 2017, kommer MSC Meraviglia kryssa i västra Medelhavet med möjlighet att starta kryssningen i Barcelona, Genua eller Marseille.

Fakta
Längd 315 m Bredd Antal passagerarna 4500 Byggår 2017
Vikt 167 000GT Fart Antal däck
{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} vuxna + {{ childrenCount }} barn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Liknande kryssningar