LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Vi har för tillfället problem med att visa avresedatum och priser på den kryssning du valt.

Vi jobbar på att lösa problemet inom kort. 

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}

Medelhavskryssning - Rom, Napoli, Sardinien

Carnival Horizon - Från Barcelona

Det nybyggda fartyget Carnival Horizon tar er på en vacker kryssning i västra Medelhavet. Ombord på fartyget finns utbud av aktiviteter! Ett stort vattenland för barnen med två vattenrutschkanor, bowling och golf. Här finns två biosalonger - en IMAX och en 3D-bio. För de som vill testa något spännande finns SkyRide där du cyklar i en hängande bana och SkyCourse - en hinderbana av rep där du balanserar och klättrar högt upp i luften.

Denna fantastiska kryssning i västra Medelhavet som utgår från Barcelona börjar med fyra vackra stopp i Italien. Det första är på den vackra ön Sardinien. Ön är full av härliga stränder, små pittoreska byar och vackra naturuppleveleser. Nästa stopp är i Neapel på den storslagna Amalfikusten - utan tvekan ett av de finaste områden i Italien. Kryssningen fortsätter till Civitavecchia utanför Rom. Även om det inte är tillåtet att bada i Fontana di trevi som Anita Ekberg gjorde i "Det ljuva livet" är det ljuvligt i Rom. Spännande historiska platser att besöka, vackra konstverk att beskåda och god mat att smaka.
Det sista italienska stoppet är Livorno där du kan välja att besöka Pisa med det världsberömda tornet eller den vackra staden Florens.

Efter Livorno kryssar ni vidare till den franska hamnstaden Marseille. Njut av att strosa längs den vackra strandpromenaden och stanna till då och då för en lunch eller fika och betrakta folklivet.
Sedan återvänder Carnival Horizon till Barcelona och varför inte stanna kvar här en natt för att få möjlighet att se allt det som gör att många svenskar återvänder hit igen och igen.
 

{{promo.ShortDescription}}

Flygresa från Stockholm - Göteborg - Oslo och Köpenhamn

Paketera din kryssning med flyg och få ett bättre skydd mot eventuella flygförseningar och strejker.

Vi hjälper dig att boka flyg från Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn till den avresehamn som din kryssning utgår ifrån. Vi gör allt för att hitta bästa anslutningen så att din resa skall bli så bekväm och prisvärd som möjligt. Din kryssning blir därmed en paketresa vilket är det bästa skyddet mot flygförseningar, strejker och andra oföutsedda händelser.

  • Dag
  • Hamn
  • Ankomst
  • Avresa
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Visa fler {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

Carnival Horizon

Carnivals helt nya fartyg Carnival Horizon byggs just nu och sjösätts sommaren 2018. Hon är systerfartyg med Carnival Vista och de båda fartygen är i en helt egen klass för sig! Få en Kubansk känsla, både i rummen och i Havana Bar & Pool på övre däck. Här kan du ta plats i någon av de större solbäddarna och njuta av en Mojito i solen.

På sportanläggningen finns det mesta du kan tänka dig. Ta en Skyride uppe i luften runt området och titta ut över havet och fartyget ovanifrån. Det finns ett flertal familje- och barnvänliga utrymmen på fartyget, bland annat den första IMAX bion på havet.

När du blir hungrig finns ett brett utbud av restaurganer i allas olika smaker och maten är av hög klass med fantastiska smaker. Välj Carnival Horizon för en oförglömlig resa!

Fakta
Längd 260m Bredd 31m Antal passagerarna 3934 Byggår 2018
Vikt 133 500 GT Fart 23 knop Antal däck 15
{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} vuxna + {{ childrenCount }} barn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Liknande kryssningar