LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Vi har för tillfället problem med att visa avresedatum och priser på den kryssning du valt.

Vi jobbar på att lösa problemet inom kort. 

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
Dryckespaket på köpet!

Kryssning - Aruba, Grand Cayman, Curacao

Celebrity Equinox - Från Miami

Följ med Celebrity Equinox på en av de vackraste rutterna i Karibien.
Kryssningen avgår från Miami där vi rekommenderar att ni stannar några nätter före kryssningen för att besöka allt häftigt och spännande som erbjuds i Florida, bli barn på nytt på Disneyland, Sea World, Universal Studios och Bush Gardens. Träffa aligatorer i Everglades, upplev pulsen i South Beach eller bara ta det lugnt i en solstol på stranden. Här finns så många möjligheter!

Efter en dag till havs där man får chansen att aklimatisera sig till det behagliga tempot ombord, som även är det tempo som gäller i södra Karibien, kommer vi till Cayman Islands. På den störsa av öarna, Grand Cayman, ligger en av världens mest kända stränder, Seven Mile Beach. Här finns restauranger, affärer och strandaktiviteter så här kan man utan problem spendera dagen på ön.
Kryssningen fortsätter sedan till de tre ABC-öarna, Aruba, Bonaire och Curacao. Ljuvliga stränder, vackra och färgglada byggnader och härlig karibisk atmosfär.
Sedan ytterligare några dagar till havs för att prova de aktiviteter som finns ombord, som t.ex sköna behandlingar i SPA:t.

Sista stoppet på kryssningen är vackra Key West. Här är de kubanska influenserna tydliga både i hur man dansar och i vad man äter och dricker. Här finns en mängd aktiviteter att ägna sig åt, men de flesta har med havet att göra - snorkling, djuphavsfiske, jetskis och en massa annat roligt.
Sedan återvänder vi till Miami och har många nya härliga upplevelser med oss att dela med oss av när vi kommer hem igen.

{{promo.ShortDescription}}

Flygresa från Stockholm - Göteborg - Oslo och Köpenhamn

Paketera din kryssning med flyg och få ett bättre skydd mot eventuella flygförseningar och strejker.

Vi hjälper dig att boka flyg från Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn till den avresehamn som din kryssning utgår ifrån. Vi gör allt för att hitta bästa anslutningen så att din resa skall bli så bekväm och prisvärd som möjligt. Din kryssning blir därmed en paketresa vilket är det bästa skyddet mot flygförseningar, strejker och andra oföutsedda händelser.

  • Dag
  • Hamn
  • Ankomst
  • Avresa
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Visa fler {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox med sina tre systerfartyg Eclipse, Solstice och Sillhouette tillhör "Solstice klassen" och är Celebritys nyaste och största fartyg.

De är alla mycket elegant inredda med ett stort utbud av restauranger och ett fantastiskt spa. På övre däck finns en stor riktig gräsmatta, en ganska fantastisk känsla när du befinner dig ute till havs.

Drygt 90% av fartygets hytter har havsutsikt och nästan alla har balkong!

Fakta
Längd 317 m Bredd 36 m Antal passagerarna 2850 st Byggår 2009
Vikt 121 878 GT Fart 24 knop Antal däck 19
{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} vuxna + {{ childrenCount }} barn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Liknande kryssningar