LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Vi har för tillfället problem med att visa avresedatum och priser på den kryssning du valt.

Vi jobbar på att lösa problemet inom kort. 

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning ' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
Alltid flyg på köpet!

Jorden Runt Kryssning - Sydamerika, Påskön, Raratonga, Singapore, Sydney

Costa Luminosa från Venedig - 2019

Drömmer om att åka jorden runt? På denna 107 dagar långa kryssning tar fartyget Costa Luminosa med dig till fantastiska destinationer runt hela vårt jordklot. 

Bli en världsvagabond du med och mätta din nyfikenhet på denna oförglömliga resa där du i högsta klass får uppleva lyxiga omgivningar och spännande destinationer och njuta av fantastisk mat.

Kryssningen startar i Medelhavet med stopp i Italien, Frankrike och Spanien innan man fortsätter till Marocko och Kanarieöarna. När fartyget lämnar Teneriffa har man 5 dagar till havs medan man korsar Atlanten. Flera fantastiska städer och platser i Sydamerika besöks innan ni kommer till en av Jorden runtkryssningens höjdpunkter; Påskön. Efter er otroliga upplevelse på den omtalade ön fortsätter fartyget sedan till Söderhavet, med stopp på Samoa och Tonga. 

I östra Australien besöks Sidney, Brisbane och Cairns. På vägen till Singapore, Filipinerna och Thailand gör fartyget stopp på Komodo och Bali. Efter Sri Lanka besökt flera myllrande städer i Indien.Nu börjar vi närma oss Medelhavet igen, men på vägen angör fartyget Dubai, Muscat och Salala i Oman och Aqaba i Jordanien.

För dig som söker avkoppling och harmoni finns det en relaxavdelning i storformat ombord att njuta av. Så ta chansen nu och följ med på en oförglömlig kryssning med start i Venedig januari 2019!

{{promo.ShortDescription}}

Flygresa från Stockholm - Göteborg - Oslo och Köpenhamn

Paketera din kryssning med flyg och få ett bättre skydd mot eventuella flygförseningar och strejker.

Vi hjälper dig att boka flyg från Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn till den avresehamn som din kryssning utgår ifrån. Vi gör allt för att hitta bästa anslutningen så att din resa skall bli så bekväm och prisvärd som möjligt. Din kryssning blir därmed en paketresa vilket är det bästa skyddet mot flygförseningar, strejker och andra oföutsedda händelser.

  • Dag
  • Hamn
  • Ankomst
  • Avresa
  1. {{stop.DayNumber}} {{stop.PortName}} {{stop.ArriveTime}} {{stop.DepartTime}}
  • {{facility.title}}

    {{facility.description}}

Visa fler {{result.items.length}}/{{result.totalcount}}

Costa Luminosa

Costa Luminosa är ett unikt fartyg. Dess design, värdefulla och raffinerade material, samt nya attraktioner och arkitektoniska lösningar gör fartyget både charmigt och innovativt.

En kryssning med Costa Luminosa är en resa genom ljus i alla dess former: från glasstrukturernas transparens till de oräkneliga reflektionerna i glasljuskronorna från Murano, från de glänsande tygerna till de dansande ljusen och showerna på Phoenix Theatre. Från Supernovaatriet får du sällskap av universums starkaste stjärnor.

Fakta
Längd 294 m Bredd 32 m Antal passagerarna 2826 st Byggår 2009
Vikt 92 600 GT Fart 22,6 knop Antal däck 13
{{voyages.selectedVoyage.TravelDates}}, {{adultsCount}} vuxna + {{ childrenCount }} barn ({{childrenAges[$index]}}, år), {{ selectedCabin && selectedCabinType ? selectedCabinType.Name : selectedCabin.CabinCategoryName }}

{{selectedFlight ? 'Flyg & Kryssning' : 'Pris/hytt '}} {{ totalAmountAsString }}

{{ selectedFlight ? ( (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortCruisePlusFlightMessage : selectedCabin.ShortCruisePlusFlightMessage) : (selectedCabin && selectedCabinType) ? selectedCabinType.ShortMessage : selectedCabin.ShortMessage }}
{{addedToFavorites ? 'Ta bort från favoriter ' : 'Spara som favoritkryssning '}}

Liknande kryssningar